Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Megnyílt az Élet iskolája!

2019. május 23. - EuroAstra

A Jövőt Építők Generációja Egyesület képzésének célja, hogy olyan sikeres emberek osszák meg a középiskolás érdeklődőkkel tudásukat, akik releváns tapasztalattal rendelkeznek például az időmenedzsment, a modern technológiák, a cégalapítás vagy a pénzügyi világ területén.  

 

A JÉG (Jövőt Építők Generációja Egyesület) inspiráló vezetők, előremutató, innovatív vállalkozók, kreatív szakemberek, tehetséges középiskolások és egyetemisták színes közössége. Ez a közösség a legalapvetőbb tudást adja át a fiataloknak, a tapasztalati ismereteket. Megismerkednek az asszertív kommunikációval, a testbeszéd mikéntjével, az órarenden kívüli időbeosztással és azzal, hogy hogyan kell önmagukért és mások elé kiállni.  

     

A képzéssorozat havi egy, összesen 10 alkalomból áll, melyeket február és május, valamint október és január között tartanak. Minden hónapban más és más témákat dolgoznak fel az előadók segítségével a fiatalok. Első alkalommal pályaválasztási beszélgetésekkel segítették a fiatalokat abban, hogy felelős és tudatos döntések mentén határozzák el magukat egy hivatás mellett.  

 

    Márciusban a szavak erejével ismerkedhettek meg, ahol nem csak elméletben, de gyakorlatban is kipróbálhatták a középiskolások milyen a vitakultúra, a közönség előtti előadás izgalma, milyen csapatban dolgozni és kommunikálni. 

    Áprilisban az időbeosztásról és a tudatosságról tanulhattak a jelentkezők, majd az utolsó képzési alkalommal a tárgyalástechnika fortélyait és az önfejlesztés mikéntjét sajátítják el a középiskolások. 

A következő alkalommal, május 25-én a tárgyalástechnika és előadáskészség fortélyai kerülnek elő. A fiatalok esetén az elméleti képzés mellett nagy hangsúlyt fektetnek a csapatépítő játékokra is.    

 

  A fenti rendezvényeken eddig több mint 250 diák vett részt. A Jövőt Építők Generációja Egyesület ismertsége a fiatalok körében országos szinten folyamatosan emelkedik, ennek köszönhetően a képzés meghirdetése a szervezet közösségi média felületén történt és több mint 2000 fiatalt ért el képzés sorozat híre. 

Farkas Dezső, a Jövőt Építők Generációja Egyesület elnöke így jellemezte a képzés sorozatot:  

,,A szervezet tevékenységének középpontjában a képességfejlesztés áll. Olyan képességeké, amelyek biztos alapot adnak ahhoz, hogy ebben a felgyorsult világban is helyt tudjon állni minden fiatal, és megvalósíthassák álmaikat. A JÉG Egyesület változatos tréningeket, gondolatébresztő előadásokat, kurzusokat, vitaesteket szervez Budapesten kívül Temesvárott és Cambridgeben is, melyekre elismert szakértőket, befektetőket, vállalkozókat hív meg, akik élő, követendő példaként szolgálnak minden tagnak és érdeklődőnek.” 

A következő képzésről bővebb leírás: https://jovotepitok.hu/kozepiskolas-kepzes-2019-i-felev/ 

Jelentkezési lehetőség az alábbi linken érhető el: 

### 

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr414840824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása