Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Elhunyt Kiss János ( Johannes) 1955 - 2019 az EuroAstra főszerkesztője, igazságügyi szakértő

2019. december 14. - EuroAstra



kis-janos-johannes-elhunyt-2.jpg


Olyan csönd van így nélküled, hogy szinte hallani, amit még utoljára akartál mondani. (Váci Mihály)

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy kedves barátunk, az EuroAstra főszerkesztője, igazságügyi szakértő, informatikai munkatárs és drága barátunk Kiss János (Johannes)
65 éves korában 2019. december 12-én váratlanul örök álomba szenderült.

Temetéséről és búcsúztatásáról a későbbiekben történik intézkedés.

2019. december 13.

---------------------------------------------------

Váratlanul elhunyt Kis János igazságügyi szakértő - jelent meg a közlemény 2019.december 13-án, az euroastra.hu közéleti oldalon.
Az audiovizuális média szakterületein 2003 óta végzett különlegesen sokoldalú munkát, hiszen biológia és kémia szakos középiskolai tanárként, főszerkesztő újságíróként, marketing kommunikációs szaküzemgazdászként ismereteit alapos, szerteágazó informatikai szaktudással ötvözve tett eleget a kirendeléseinek, megbízatásainak, és másfél évtizeden át szerkesztette a maga alapította internetes oldalt.
A 65 éves korában elhalálozott Kis János (Johannes) személyében a társadalmi és a szakmai kérdésekre egyaránt nyitott, sokat vállaló és sokat teljesítő szakértőtársunk távozott el. 
Béke poraira.


Meruk József

2019.december 14.



A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr715348024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása