Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Bulvár szerkesztőség

2019. március 29. - EuroAstra

images_27.png-  Baj van főnök, semmi hírünk nincs mára. Illetve csupa hétköznapi unalmas hírt kaptunk.

-  Soha nem olyan rossz a helyzet, mint amilyennek látszik. Mondd a híreket.

-  Kim Dzsongun lesz az amerikai elnök tárgyalópartnere júliusban.

-  Hát ez a legegyszerűbb. A címlapon: Kim Dzsongun lesz az amerikai elnök. Arra vigyázz, hogy a kiemelt részt kétszer akkora és fett (kövér) betűkkel tegyék fel, mint a folytatást.

-  Főnök, zseniális vagy. Ez nekem soha nem jutott volna eszembe. Akkor folytatom. 2020-ban megszűnik az Európai Unió minden gazdasági és társadalmi problémája.

-  2020-ban megszűnik az Európai Unió.

-  Emmanuel Macron francia elnök lemondott a Fédération Cynologique Internationale (FCI, Kutyatenyésztők Világszervezete) elnökségi tagságáról számos más elfoglaltsága miatt.

-  Tedd a címlapra fényképpel:  Emmanuel Macron francia elnök lemondott. Aztán tudod, apró betűs folytatás. Mi van még?

-  Donald Trump rasszista kijelentéseket korábban sem tett soha és a jövőben sem fog ilyet tenni. Ezt a Kongresszus mindkét háza, a Szenátus és a Képviselőház előtt is megerősítette.

-  Az első három szó kiemelve, a többi apró Microsoft New Tai Lue betűtípussal. Donald Trump rasszista.

-  Almásy Éva, a nemzet színésze férjhez ment Balázsovits Lajos színész-színigazgatóhoz, a Halhatatlanok Társulata örökös tagjához 1966-ban, most ünnepelték boldog házasságuk 53. évfordulóját.

-  Almásy Éva, a nemzet színésze férjhez ment.

-  Cicciolína apáca lesz, ígérte egy interjúban, ha Olaszország kilép az Európai Unióból. A művésznő annyira képtelenségnek tartotta a kilépést.

-  Cicciolína apáca lesz. Tedd egy apáca fotóját Cicciolína mellé, de még jobb lenne, ha együtt szerepelne egy kedvesnővérrel.

-  A Tudományos Akadémia elnöke egy masszázs-szalonban nem volt sohasem és a jövőben sem szándékozik oda menni, válaszolta a tudós egy provokáló újságírói kérdésre,

-  A Tudományos Akadémia elnöke egy masszázs-szalonban. A fotó kép legyen az MTA székházának képe a Lánchíd felől nézve.

-  Lionel Messi a világhírű focista lesántult lóval is kitűnően futotta végig az akadálypályát, vették észre a lovasklub fotósai.

-  Lionel Messi a világhírű focista lesántult. Alatta a többi, szokásos módon. Ennyi elég lesz?

-  Még sok is főnök, köszönöm.

 

Láng Róbert

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr314724927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása