Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

„EGYÉNI VÁLLALKOZÓI SZÁMLA EGY PRIVÁT SZÁMLA ÁRÁÉRT”

2018. november 22. - EuroAstra

image10_14.jpgAz egyéni vállalkozók képességeikben az ezermesterek mindentudását ötvözik a teljesítménytúrázók szívósságával és rettenthetetlenségével, ugyanis az egyéni vállalkozás, - ahogy a neve is tükrözi, - meglehetősen magányos biznisz, ahol az ember legtöbbször csak saját magára számíthat.  Kivéve, ha olyan banknál nyitunk számlát, amelyik átgondolja, hogyan spórolhatnánk időt és pénzt egyéni vállalkozóként.

A MagNet Bank Merkúr számlacsomagját olyanoknak ajánlja, akik nem szeretnének egy perccel sem több időt tölteni vállalkozásuk startvonalán, és azt követően is törekednek a kényelemre.    Népszerű üzleti forma manapság az egyéni vállalkozás.  Ha megfordultunk már valaha bio, - kézműves, - vagy használt cikk és régiség piacokon, magunk is kikövetkeztethettük a kiállítók számából, hogy milyen szép számmal bővült ez a tábor az elmúlt évtizedben. De ne csak vásárokra gondoljunk ilyenkor, a szolgáltatások terén is jelentős növekedés érzékelhető, lassan minden sarkon nyit egy borbélyüzlet, reneszánszát éli az analóg esküvői és családfotózás és az ingatlanpiac fellendülésének köszönhetően a mesteremberekre is óriási igény mutatkozik.       

Aki több éve űzi ezt az alkotói szabadsággal teli életformát, és sikeresen vetette meg a lábát ebben a vállalkozási formában, legtöbbször a kreatív munkára szánható idő előteremtését említi, mint nehézség. Egyszemélyes cégként egyszerre sok szerepet kell hatékonyan betölteni, hogy az előállított portékát vagy ajánlott szolgáltatást sikeresen értékesíthessük. Emellett a vállalkozás rentabilitása is jelenthet kihívást, így különösen az első szakaszban fontos tényező, milyen állandó havi költséggel jár annak fenntartása.  A MagNet Bank ezt a két leggyakrabban felmerülő nehézséget próbálja a saját eszközeivel könnyíteni azáltal, hogy Merkúr számlácsomagjához ügyfelei egy átlagos magánszámla költségéért juthatnak hozzá, maga a számlanyitás pedig, az ügyintézési idő csökkentése érdekében, online kezdeményezhető. 

A havi számlavezetési díj mindössze 350 forint, és további kedvezményként minden hó első két belföldi forint átutalása 100.000 forintig díjmentesen indítható. A számlanyitásra sem kell egy fél délelőttöt rászánni, ugyanis a bank honlapján a folyamat mindössze pár pillanatot vesz igénybe; a számlanyitáshoz szükséges adatok megadásával és NetBank fiók kialakításával pedig már félúton vagyunk a bankszámláig. A MagNet lakossági ügyfelek körében népszerű Házhozszámla mintájára a számlanyitási dokumentumokat futár szállítja az általunk kért helyre, bárhol az országban, és ezután a PIN kód, valamint a bankkártya is rövidesen megérkezik.  

A MagNet azonban nemcsak az egyéni vállalkozás kezdő lépéseire, hanem a mindennapi adminisztrációs terhek minimalizálására is van ötlete.  Autokassza szolgáltatása azon banki ügyfeleinek jelent könnyebbséget, akik a Számlázz.hu online számlázóprogramját használják számlakibocsátásra, és engedélyezik ügyfélfiókjaik szinkronizálását.  Az egyéni, mikro- és kisvállalkozások életében komoly idő és energiarabló tényező ugyanis a számlázással kapcsolatos napi adminisztráció elvégzése.  A beérkező utalások és a kiállított számlák és azok fizetési határidejének nyomon követése monoton és visszatérő feladat, amit az Autokassza segítségével teljes mértékben megspórolhatunk.  

 „A MagNet Bank nemcsak arra törekszik, hogy ügyfelei bevonásával, igazi közösségként fontos változásokat segítsen elő, hanem olyan pénzügyi termékek létrehozásában is elkötelezett, amelyek által a vállalkozások erősödhetnek. Azt reméljük, hogy az így megspórolt idő és energia további kreatív ötletek megvalósítására fordulhat. Az egyéni vállalkozói szektor egy olyan szegmens, amely rendkívüli kitartással és bizalommal építkezik - legtöbbször saját erejéből.  Nagyra becsüljük azokat, akik a (kezdeti) nehézségek tudatában, és ellenére kitartóan haladnak céljaik felé. A Merkúr egyéni vállalkozói számlával és Autokassza szolgáltatásunkkal azt a döntést szeretnénk megkönnyíteni, ami megadja a kezdő lökést ahhoz, hogy egy ötletből sikeres vállalkozás születhessen.” – vallja Pozsonyi Gábor, a MagNet Bank Equity Partnere.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr5514382460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása