Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Szuperprodukciókkal folytatja tevékenységét a JVS Group

2018. augusztus 07. - EuroAstra

jvs.jpgÉrkezik A Világ Múmiái Kiállítás, a Star Wars filmshow, Ennio Morricone és a Moszkvai Balett. A JVS Group Magyarország Kft. a hazai kiállítás- és rendezvényszervezői piac jelentős szereplőjévé nőtte ki magát rövid idő alatt.

 

A cseh székhelyű vállalat tavaly a Titanic kiállítással mutatkozott be, (lásd: https://euroastra.hu/a-vilaghiru-titanic-kiallitas-magyarorszagra-erkezik) de a nagy sikerű BODY Kiállítást, (lásd: https://euroastra.blog.hu/2018/03/29/dobbenes_adatok_az_emberi_testrol_a_vilaghiru_body_kiallitason) Ennio Morricone teltházas koncertjét (lásd: https://euroastra.hu/ennio-morricone-60-ev-zene) és az Elvis Presley - szintén telt házas - szuperprodukciót (lásd: https://euroastra.blog.hu/2018/02/21/budapestre_erkezik_az_elo_elvis_show_es_priscilla_presley) is a JVS Group hozta el Budapestre. Idén pedig újabb meglepetésekkel kedveskednek a nagyérdeműnek.

A JVS Group 2000-ben alakult Prágában, és azóta regionális szinten is a piac egyik meghatározó résztvevőjévé vált. Csehországon kívül a JVS Group Szlovákiában és Lengyelországban is számos koncertet és jelentős kiállítást szervezett. Többek között olyan művészek turnéi kötődnek a cég nevéhez, mint Ennio Morricone, Lara Fabian, Richard Clayderman, Jean Michel Jarre, a Pussycat DolIs, a Beach Boys vagy a Scorpions.
A JVS Group kiemelten foglalkozik a nagy volumenű kiállítások megvalósításával, így például a Titanic-, a BODY-, vagy A Világ Múmiái Kiállítás. 2016-ban a JVS Group legyártotta saját, közel 4000 m2-es Cosmos Discovery kiállítását, amelyet világ körüli turnéra küldött.

 

Magyarországra a JVS Group szuperprodukciókkal érkezik 2018-ban is.

A minden eddiginél látványosabb Titanic kiállítás, az emberi test csodáit bemutató BODY Kiállítás, az Ennio Morricone 60 YEARS OF WORLD MUSIC TOUR teltházas budapesti koncertje, valamint a szintén telt házas Elvis - The Wonder of you szuperprodukció után 2018. augusztus 16-án megérkezik a földkerekség legnagyobb múmiagyűjteménye, A Világ Múmiái Kiállítás, (lásd: https://euroastra.blog.hu/2018/08/01/a_vilag_legnagyobb_mumiagyujtemenye_erkezik_magyarorszagra_620) amelyet idehaza exkluzív módon mutat be a JVS Group. A testeket és tárgyi leleteket számos múzeumtól, egyetemtől, tudományos szervezettől és magángyűjteményekből kölcsönözték, hogy a nagyközönség szemtől szembe találkozhasson a történelem egyedi emlékeivel.

A 2018-as programhoz tartozik még a Star Wars In Concert: New Hope filmshow, amelyet a Prágai Filharmonikus Zenekar kísér az Oscar-díjas John Williams művei alapján. A filmshow-n (2018. október 16.) a Csillagok háborúja: Egy új remény című film felújított változata elevenedik meg teljes képernyőre kivetítve, a legendás művet különleges technikai megoldások teszik még látványosabbá.

2018. december 3-án pedig egy hamisítatlan téli szenzációval hazánkba látogat a Moszkvai Balett - a táncosok a Hattyúk tava előadással kápráztatják el a budapesti közönséget.
Jövő év elején (2019. január. 23.) - szintén a JVS Group szevezésében - ismét fellép a budapesti Papp László Sportaréna közönsége előtt az idén 90 éves Ennio Morricone. A világ talán legnagyobb hatású filmzene szerzője egy rövid, exkluzív koncertsorozat erejéig tér vissza a színpadra: a magyar fővárost is érintő ENNIO MORRICONE - 90. Jubileumi Exkluzív Koncert elnevezésű sorozaton ezúttal is a Cseh Nemzeti Szimfonikus Zenekar kíséri a Maestrót.

„Elképesztő sikereket értünk el az eddigi kiállításainkkal és teltházas koncertjeinkkel, álmodni sem mertünk volna ekkora látogatószámokról és teltházas szuperprodukciókról. Örömmel látjuk, hogy a magyar közönség ennyire érdeklődő és nyitott különféle műfajok iránt: bízunk benne, hogy az újabb tárlatunkkal és a közelgő szuperprodukciókkal nem okozunk csalódást nekik. Célunk az, hogy Magyarországon is piacvezetőkké váljunk az exkluzív kiállítások területén, és minél több minőségi koncertet szervezzünk. Cégünk regionális pozíciójára, sok éves tapasztalatára és stabil pénzügyi pozíciójára támaszkodva egyedülálló rendezvényeket tudunk Magyarországra hozni, amelyek kulturális szempontból is hozzájárulnak Budapest, valamint az ország fejlődéséhez” - mondta Bátyi Dániel, a JVS Group Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

 

www.jvsgroup.hu

 

Lantai József

 

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr9814164117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása