Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Budapestre érkezik az élő Elvis show és Priscilla Presley

2018. február 21. - EuroAstra

elsho.jpgBudapestre látogat a világ talán legkülönlegesebb zenei produkciója, a The Wonder of You. 2018. június 6-án a magyar közönségnek is lehetősége lesz arra, hogy élő koncertélményként élvezze a földkerekség egyik legnagyobb hatású szólóénekesének előadását.

 

A Rock and Roll királya, Elvis hangját egy teljes szimfonikus zenekar kíséri majd, és a koncerten megjelenik a világsztár özvegye, Priscilla Presley is.

 

Elvis Presley a világ legsikeresebb szólóénekese, valódi ikon, aki egymilliárd albumot adott el, így méltán nevezik a Rock and Roll királyának. Dalai egy különleges koncert keretein belül, eredeti formájukban elevenednek meg, és mindezt a hazai közönség is élvezheti, jövőre ugyanis Magyarországra látogat a The Wonder of You produkció.

 

Hazánkba érkezik Elvis özvegye is, a Dallas és a Csupasz pisztoly sorozatok sztárja, Priscilla Presley. Az Elvis Presley Enterprises társ-alapítója és egyben a show executive producere így nyilatkozott. „Nagyon boldog vagyok, hogy életre kelthetjük Elvis dalait a színpadon. Tudom, hogy felejthetetlen élmény lesz azoknak, akik soha nem látták őt élőben, de azoknak is, akik igen" - mondta a színésznő, producer, író és üzletasszony.

 

Priscilla Presley a jövőre Budapestre érkező show színpadra állításában is részt vett, sőt, maga is megjelenik majd a koncerten, és eddig nem hallott titkokat árul el közös életükről, továbbá arról, hogyan születtek meg a király legismertebb dalai.

A show részeként a közönség egy hatalmas kivetítőn élvezheti az eredeti videó- és hangfelvételeket Elvisről, a király csodálatos hangját és a legnagyobb slágereit, amelyek a legkülönbözőbb műfajokban - gospel, country, ballada - szólalnak meg élőben, egy teljes szimfonikus zenekar kíséretében.

 

Tények és adatok Elvis Presleyről

  • Elvis nevéhez 150 album és kislemez köthető, több mint 700 dalt vett fel az élete során
  • 14 alkalommal jelölték Grammy-díjra, hármat meg is kapott, valamint odaítélték neki a

  Grammy életműdíját is

  • Elvis és Priscilla 1959-ben találkoztak Németországban, amikor az énekes az amerikai

  hadseregben szolgált

  • Elvis 636 teltházas koncertet adott Las Vegasban
  • Soha nem lépett fel élőben Európában

 

  1. június 6.

The Wonder of You

Elvis on Tour

Papp László Aréna

 

https://www.youtube.com/watch?v=Iz7FMWoTFRQ

https://www.facebook.com/events/2341733492717799

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr913683162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása