Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Új mikrohullámú sütőket mutat be a Sencor idehaza -- Elegáns és modern készülékek a magyar háztartásoknak

2019. december 05. - EuroAstra

smw_5017wh.jpg

SMW 5017WH

Egyre többen keresik a hazai piacon az exkluzív külsővel rendelkező mikrohullámú sütőket, ezért az idén ötvenéves Sencor számos újdonságot mutat be ebben a szegmensben. „A Sencor legújabb mikrohullámú sütői egytől-egyig elegáns és letisztult megjelenéssel büszkélkedhetnek, mindamellett rendkívül sokoldalúak, hiszen akad köztük olyan, amivel akár grillezni is lehet” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor termékmenedzsere.

 

A SMW 5 család a hagyományosabb színeket kedvelőket szólítja meg. Az SMW 5017WH fehér, az SMW 5117BK fekete, az SMW 5217SL pedig inox színben érhető el. Mindhárom modell közös ismertető jegye, hogy LED-kijelzővel rendelkeznek, amely az aktuális idő, valamint a programokból hátralévő idő kijelzésére szolgálnak. A Sencor ebbe a modellcsaládba tartozó készülékei optimális kapacitással rendelkeznek, hiszen belső űrtartalmuk eléri a 17 litert, emellett akár 27 centiméter átmérőjű tányért, vagy edényt is berakhatunk az új SMW mikrókba. A 800 wattos teljesítményű készülékek 8 előre beállított programmal és ötféle teljesítményszinttel rendelkeznek a különböző ételek melegítéséhez, főzéséhez, vagy kiolvasztásához. További előnyük, hogy tartós zománcozott belső felületeik rendkívül könnyen tisztán tarthatók.

 

A mikrohullámú sütő család két exkluzívabb megjelenésű modellje az SMW 1517RD piros, míg az SMW 1617BK fekete színben érhető el. Ezek a modellek nemcsak különleges színárnyalatukról, hanem krómbetétes tekerőgombjaikról és ajtónyitó fogantyújukról ismerhetők fel. Az SMW-család többi tagjához hasonlóan ezek a modellek is 17 literes űrtartalommal rendelkeznek és nagyméretű belső terükben akár 25 centiméter átmérőjű edény is elfér. Az ételek főzéséhez és melegítéséhez ötféle teljesítményszint áll rendelkezésre a 700 wattos készülékeken.

 

A Sencor újdonságok között van még a SMW 4317SS inox mikrohullámú sütő, amelynek előnye, hogy ellenálló az olaj- és zsírfoltokkal szemben. Takarítása éppen ezért még nagyobb igénybevétel esetén is könnyen, néhány mozdulattal megoldható. Az ugyancsak 17 literes űrtartalommal és 700 wattos teljesítménnyel rendelkező mikrohullámú sütőn ötféle teljesítményfokozat válaszható a különböző főzésekhez és melegítésekhez. Belső terébe akár a 25 centiméter átmérőjű edények is elférnek. A Sencor inox mikrójával ugyanakkor grillezni is lehet (900 W), még könnyebbé és egyszerűbbé téve ezzel az ételkészítést.

 

„A Sencor újdonságai illeszkednek a márka víziójához, miszerint szeretnénk a főzést és konyhában eltöltött időt azok számára is élvezetessé tenni, akik korábban nem hobbiként tekintettek az ételkészítésre” – hívta fel a figyelmet a Sencor termékmenedzsere.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr3315331386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása