Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Továbbfejlesztett okosotthon-applikációt mutatott be az LG

2019. november 22. - EuroAstra

lg_thinq_applikacio.jpgAz LG Electronics (LG) bemutatta továbbfejlesztett ThinQ™ alkalmazását, melynek köszönhetően a felhasználói okosotthon-élmény még teljesebbé válik. A hangutasítással is vezérelhető okosotthon-app az LG okos háztartási eszközeinek gördülékeny irányítása mellett több mint 150 országban kínál új mesterségesintelligencia-alapú szolgáltatásokat.

 

A korábban SmartThinQ™ néven ismert LG ThinQ™ alkalmazás a Google Asszisztens hangfelismerő technológiáját alkalmazza, így segítségével a felhasználók párbeszédes hangutasításokkal irányíthatják és ellenőrizhetik háztartási eszközeiket. A továbbfejlesztett, mesterségesintelligencia-alapú applikáció egy személyre szabott terméktámogatási funkciót is kínál. A Proactive Customer Care még az előtt felhívja a felhasználók figyelmét az esetleges problémák veszélyére, mielőtt azok egyáltalán bekövetkeznének, így szükség esetén a szerelő is hamarabb házhoz jöhet. A Proactive Customer Care annak érdekében, hogy maximalizálja a készülék teljesítményét és élettartamát, részletes útmutatással és tanácsadással szolgál, hogy folyamatosan optimálisan üzemelhessen a berendezés.

 

Az applikáción keresztül a felhasználók összekapcsolhatják LG okoskészülékeiket az Amazon-fiókjukkal, így az Amazon automatizált online vásárlási szolgáltatása, a Dash Replenishment (ADR) révén a háztartási gépek automatikusan intézhetik például a fogyóban lévő mosó- és tisztítószerek, textilöblítők online utánrendelését és házhoz szállíttatását azokon a piacokon, ahol az Amazon szolgáltatása elérhető.

 

Az LG ThinQ app elemzi a felhasználói mintázatokat, és a Smart Care+ vagy a Smart Pairing funkcióknak köszönhetően akár több készülék működésének összehangolásán keresztül egészen egyedi, személyre szabott megoldásokat tud nyújtani. Egy Smart Care+ funkcióval ellátott okoshűtő például az ideális hőmérséklet automatikus beállításával és az energiatakarékos üzemmód önműködő kiválasztásával csökkenti az energiafelhasználást, illetve hosszabban tartja frissen az élelmiszereket. A Smart Pairing funkciónak köszönhetően az LG legújabb ruhaszárító készülékei vezeték nélkül csatlakozhatnak az LG mosógépekhez, így a mosási program alapján optimális szárítóprogramot választanak ki. Az ilyen és ehhez hasonló innovációknak köszönhetően az LG vásárlóinak nem kell többé amiatt aggódniuk, hogy tönkreteszik a ruháikat.

 

„A ThinQ tökéletes példája annak a víziónknak, hogy még kényelmesebb okosotthon-élményt nyújtsunk a fogyasztóknak olyan részletes tanulási folyamat nélkül, amelyet a fejlett termékek gyakran igényelnek.” — mondta Ryu Hye-jung, az LG okosotthon-üzletágának vezetője. „Az LG-nél nem a technológia, hanem mindig is a felhasználó állt a középpontban, ezt az elkötelezettségünket pedig jól illusztrálja az okosotthon-ökoszisztémánk fejlődése.”

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr6915311310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása