Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Nyugdíjguru a SIGNAL új kampányában

2019. november 16. - EuroAstra

Sokakat érintő, de kevesek által feltett kérdés köré épül a SIGNAL IDUNA őszi edukációs kampánya. Videós tartalommal igyekszik eljuttatni az öngondoskodás sürgető szükségességét a fiatalok felé. Külön figyelmet szentel a kreatívok, digitális nomádok, szabadúszók körében rendkívül népszerű kata adózási forma nyugdíjvetületének.

Kutatások igazolják, hogy az emberek jövőbe látása csak 1,5-2 évre terjed ki, minden, ami utána van, csak egy borongós jövőkép, ami nem sarkall cselekvésre. Ezért próbál a SIGNAL IDUNA az ügyfelek számára jövőbetekintő tanácsokkal szolgálni az öngondoskodást illetően.

A SIGNAL IDUNA tavaszi online kampányában fiatalok által kedvelt influencerek meséltek a #TudatosPillanatok, az öngondoskodás fontosságáról a legfiatalabb korosztály számára. Az őszi edukációs kampány célcsoportja a már önálló jövedelemmel rendelkező és a jövőjét felelősen tervező, a nyugdíjára is gondoló fiatalabb és középkorú réteg.

A #TudatosPillanatok kampány központi elemét a Nyugdíjguruval, Farkas Andrással készített videósorozat adja. A szakértő olyan kérdéseket igyekszik megválaszolni mint, hogy miként képzelje el nyugdíjas éveit egy 20-as, 30-as-, 40-es éveiben járó fiatal, ha nem takarékoskodik? Van-e optimális időpont a nyugdíjcélú megtakarítások megkezdésére? Milyen lehetőségeket támogat az állam a nyugdíj-előtakarékosság terén, és melyiket érdemes választani? Miért veszélyes különösen a kata-s vállalkozók és a minimálbéres dolgozók nyugdíjhelyzete?

A kampányhoz külön landing oldal készült, melyen a Nyugdíjguru edukációs videói, egy nyugdíjkalkulátor, a kata adózókat érintő nyugdíj információk és az ingyenes tanácsadást nyújtó szakértők is megtalálhatók.

A kampányt PPC eszközökkel is támogatják november hónapban.

 

A Nyugdíjguruval készített videók: https://bit.ly/36p5RXc

Landing oldal: https://www.signal.hu/hu/tudatospillanatok/

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr1915304572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása