Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

IDÉN A WIZZ AIR IS CSATLAKOZIK A MOVEMBER MOZGALOMHOZ -- SZELFIZZ BAJUSSZAL A FEDÉLZETEN!

2019. november 11. - EuroAstra

index_461.jpgA Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa  légitársasága is csatlakozott idén a Movember mozgalomhoz, és bajusznövesztő versenyt írt ki férfi munkatársai körében, hogy népszerűsítse az egészséges életmódot, és felhívja a figyelmet a férfiegészség megőrzésének, valamint a megelőzés fontosságára.

 

A Movember mára világméretű kezdeményezéssé vált, melynek célja, hogy megváltozzon a férfiak egészségéhez való hozzáállása. Maga a Movember kifejezés az angol bajusz szó (moustache) első két betűjének és a november hónap nevének összevonásából származik. A résztvevők ilyenkor egy hónapon keresztül növesztik a bajuszukat, hogy ráirányítsák a figyelmet a férfiak egészségügyi kockázataira, például a prosztatarákra, a hererákra és a férfiak körében előforduló öngyilkosságra.

 

A korai felismerés életet menthet: négyszer nagyobb túlélési esély

 

A korai stádiumban felismert prosztatarák az esetek több mint 98%-ban gyógyítható. Ha azonban későn diagnosztizálják, ez az arány már csak 26%. A prosztatarák világszerte a második leggyakrabban előforduló rákos megbetegedés a férfiak körében. Negyven éves korban vagy afelett ezért javasolt részt venni szűrővizsgálaton.

 

Idén első alkalommal a Wizz Air nemzetközi bajusz-növesztő versenyt indít férfi munkatársai körében, akár pilótaként, akár utaskísérőként, akár irodai munkakörben dolgoznak.

 

Szelfizz bajuszos Wizz Air-essel!

 

A bajuszokat mindenki nyomon követheti a közösségi média-felületeinken a #Movember2019 és a #WIZZMovember hashtag követésével. A Wizz Air várja utasai részvételét is: szelfizz a bajuszos légiutas-kísérőkkel vagy akár a pilótákkal és oszd meg a képet a saját profilodon a #Movember2019 és a #WIZZMovember hashtag-gel!

 

Johan Eidhagen, a Wizz Air HR-igazgatója elmondta: „A Wizz Air számára fontos érték az egészséges életmód, ezért úgy döntöttünk, hogy 2019-ben csatlakozunk a Movember mozgalomhoz, és mi magunk is bajuszt növesztünk. Büszke vagyok arra, hogy a Wizz Air csapata is részt vesz ebben a kezdeményezésben, így segítve a férfiaknak felismerni a rendszeres egészségügyi szűrések fontosságát. Egyúttal minden kedves utasunkat arra buzdítunk, hogy segítsék elérni céljainkat nemcsak azzal, hogy novemberben a fiókban hagyják a borotvájukat, hanem azzal is, hogy férfi kollégáinkkal szelfiznek és a képet meg is osztják a #Movember2019 és #WIZZMovember hashtag-gel a saját közösségi média profiljukon. Szeretettel várjuk kedves utasainkat járatainkon, és reméljük, hogy minél több Wizz-bajuszt fedeznek majd fel a fedélzeten!”

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr715296308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása