Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Új népszerű amerikai márkák jöhetnek Budapestre

2019. október 20. - EuroAstra

index_155.pngPapa John’s, Snap Fitness, School of Rock – csak néhány népszerű amerikai franchise márka azok közül, amelyek talán hamarosan Magyarországon is elérhetőek lesznek. 2019. november 18-án és 19-én amerikai franchise üzletemberek delegációja termékeket, szolgáltatásokat, munkahelyteremtési valamint tulajdonszerzési lehetőségeket kínálnak Magyarországon. A rendezvény az Amerikai Nagykövetség Kereskedelmi Osztálya és a Nemzetközi Franchise Szövetség (IFA) szervezésében valósul meg.



Tíz amerikai cég kínál munkahelyteremtéshez, szolgáltatásnyújtáshoz, gazdasági fejlődéshez, valamint franchise rendszerben működő üzletek tulajdonszerzéséhez kapcsolódó lehetőségeket Budapesten az amerikai francise üzletember találkozó keretében november 18 – 19-én, világszerte ismert cégeket, márkaneveket bemutatva az európai piacon.

“Az amerikai franchise iparág nagyon büszke arra, hogy amerikai termékek és szolgáltatások ilyen széles körét tudja a magyar embereknek és cégeknek kínálni” - nyilatkozta Marc Dillard, a budapesti Amerikai Nagykövetség követtanácsosa. “A franchise üzleti modell révén az emberek világszerte lehetőséget kapnak a gazdasági fejlődéshez Amerika néhány legsikeresebb márkájával együttműködve és ők is megvalósíthatják egy sikeres vállalkozás tulajdonjogának megszerzésével és műküdtetésével kapcsolatos álmaikat.”

Az Amerikai Nagykövetség Kereskedelmi Osztálya valamint a Nemzetközi Franchise Szövetség közös szervezésében az amerikai cégek potenciális franchise-átvevő partnerekkel találkoznak, ezáltal új piacokra kiterjesztve a márkanevek tulajdonszerzéséhez kapcsolódó lehetőségeket. Az alábbi cégek vesznek részt a találkozón:

Carl’s Jr. és Hardee’s (minőségi gyorsétterem)

FASTSIGNS International (üzleti szolgáltatás)

Gold’s Gym (edzőterem)

Lift Brands: Snap Fitness és 9Round Boxing (edzőterem)

Little Land Play Gym (gyerek szórakoztatás)

Nathan’s Famous Inc. (minőségi gyorsétterem)

Papa John’s International, Inc. (minőségi gyorsétterem)

School of Rock (zeneoktatás)

Wing Zone Franchise Corporation (gyorsétterem)

Ziebart International Corporation (teljes körű autóápolás, autókozmetika)

 

A társ-szervezőkről:

Az Amerikai Nagykövetség Kereskedelmi Osztálya az Amerikai Kereskedelmi Minisztérium Nemzetközi Kereskedelmi Hivatalának kereskedelemösztönző szerve. Az Amerikai Kereskedelmi Osztály kereskedelmi szakértői több mint 100 amerikai városban, valamint több mint 80 országban segítenek amerikai cégeknek exporttevékenységük elindításában, vagy éppen üzletkötéseik számának növelésében az új globális piacokon.

A Nemzetközi Franchise Szövetség (IFA) a világ franchise üzleti modellt képvislő legnagyobb és legrégibb szervezete. Az több mint 50 éves kíválóságot, tapasztalatot és érdekképviseletet ünnepelő Nemzetközi Franchise Szövetség a kormányzati- és médiakapcsolatok fejlesztésével, valamint oktatási programokkal segíti elő a franchise üzletág védelmét, erősödését és népszerűsítését.

A november 18-19-én Budapestre látogató franchise cégek, márkák képviselőivel való találkozó iránt érdeklődő vállalkozások az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetnek:

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr5115226558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása