Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Te meddig jutnál fizetőeszköz nélkül?

2019. október 05. - EuroAstra

berlinbe.jpgEgyetemisták jelentkezését várják az életre szóló kalandra. Elindult a jelentkezés a Red Bull Can You Make It? 2020 versenyre. Február 17-ig azoknak a félelmet nem ismerő, kreatív egyetemistáknak a jelentkezését várják a szervezők, akik szívesen belevágnának egy életre szóló kalandba. A verseny résztvevői ezúttal is háromfős csapatokban vehetik nyakukba Európát. A cél, hogy eljussanak Berlinbe, miközben pénz helyett kizárólag Red Bullt használhatnak fizetőeszközként. Te bevállalnád?

 

Csapatmunka, kreativitás és eltökéltség. Erről szól a Red Bull Can You Make It?, 2020 március 9-én pedig kiderül, kik azok a bevállalós egyetemisták, akik próbára tehetik magukat az egyhetes európai kalandtúrán.

(lásd 2018: https://euroastra.hu/celba_ertek_a_vilag_legvakmerobb_egyetemistai)

 

2020. április 21-én a világ 60 országából kiválasztott 200 csapat Európa öt nagyvárosából - Amszterdamból, Barcelonából, Budapestről, Koppenhágából és Milánóból – vág neki az életre szóló utazásnak. A szabályok értelmében minden versenyzőnek meg kell válnia a nála lévő készpénztől, hitelkártyáktól, valamint mobiltelefontól, és mindössze egy hét áll rendelkezésükre, hogy eljussanak a berlini célállomásig. A klasszikus fizetőeszközök helyett a diákok csak Red Bullal fizethetnek mindenért, amire az út során szükségük lehet: ételért, szállásért, utazásért és a feledhetetlen élményt garantáló kalandokért.

 

A csapatok saját maguk tervezik meg útvonalukat, amely során érinteniük kell számos európai városban elhelyezett ellenőrzőpontot (ahol fizikai és szellemi erőpróbák várják majd őket). Ez idő alatt az úgynevezett kalandlistájukon szereplő feladatokból a lehető legtöbbet kell teljesíteniük, miközben az útjukról készített fotók és videók megosztásával gyarapítaniuk kell az online követőtáborukat. Az egyhetes út során a csapatoknak minimum hat ellenőrzőpontnál kell becsekkolniuk, még mielőtt elérnék a berlini célvonalat.

 

2020-ban folytatódik tehát a Red Bull Can You Make It?, amely két évvel ezelőtt 198 csapat számára okozott életre szóló élményeket.

 

Azon gondolkozol, TE hogyan lehetnél részese a történetnek?

1. lépés:

Gyűjts magad mellé két barátot! Fontos, hogy mindhárman aktív egyetemi hallgatók legyetek.

2. lépés:

Készítsetek egy legfeljebb egyperces videót, amelyben bebizonyítjátok a zsűrinek, hogy ott a helyetek a versenyen. Ezt töltsétek fel a www.redbullcanyoumakeit.com weboldalra 2020. február 17-ig! Mindenképp mutassátok meg, miben vagytok kiemelkedők. Akrobaták vagy éppen matekzsenik vagytok? Idegen nyelveket beszéltek vagy esetleg olyan képességgel bírtok, amiről senki se tud? Ezek mind olyan dolgok, amelyek alapján ti lehetettek a tökéletes választás, hogy bevegyétek Európát, mindössze pár doboz Red Bull segítségével.

3. lépés:

Dőlj hátra, kicsit relaxálj, de azért ne feledkezz meg a versenyről se. A barátok, családtagok támogatása most mindennél fontosabb lesz, hiszen az országonként legtöbb szavazatot bezsebelő csapatok tutira ott lesznek a döntőben. A szavazás lezárását követően viszont a zsűri dönti el, hogy a legjobbak közül kik lesznek azok, akik nyakukba vehetik Európát. A kiválasztott csapatok ezután az öt nagyvárosba veszik az irányt, hogy nekivágjanak a kalandnak. A mai naptól akár te is versenybe szállhatsz és egyike lehetsz a befutó csapat tagjainak.

 

Látogass el az alábbi oldalra a részletekért, és jelentkezz 2020. február 17-ig!

https://canyoumakeit.redbull.com/hu-hu

 

A Red Bull Can You Make It? során egyetemistákból álló háromfős csapatok vehetnek részt életük nagy kalandjában. A világ különböző pontjairól érkező csapatoknak 7 nap alatt kell átutazniuk Európán úgy, hogy fizetőeszközként kizárólag Red Bullt használhatnak. Az egyhetes út során napi élménybeszámolókkal jelentkeznek be a közösségi oldalaikon, pontjaikat pedig az ellenőrzőpontokon teljesített kihívások, a közösségi szurkolótábor nagysága és a kalandlista feladatainak teljesítése alapján kapják. Nem az a lényeg, hogy melyik csapat ér elsőként a célba – az út során átélt kalandok számítanak. A meggyőző erő és a stratégia a fontos, aminek birtokában már csak egy kérdés maradt: CAN YOU MAKE IT?

 

https://canyoumakeit.redbull.com/hu-hu

www.redbullcanyoumakeit.com

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr3315186866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása