Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Belső egyensúly okos technológiákkal

2019. szeptember 27. - EuroAstra

watchactive_front_silver.pngA tudatos életmód, a környezet megóvása és a mindennapokat megkönnyítő okos megoldások egyre népszerűbbek az új generáció körében. A fiatalok közt folyamatosan teret hódít a ’mindfulness’ azaz a pillanat teljes megélése, így az innovatív digitális megoldásokkal megtakarított időt egyre inkább a belső feltöltődésre fordítják.

A hétköznapokban, kis lépésekben bárki tehet a tudatos életmódért. Elég csak a korábbinál részletesebben megtervezni a napirendet, így hagyni időt azokra a dolgokra, amelyek valóban fontosak. A tervezettség és a koncentrált életvitel segítheti a munkahelyi vagy iskolai teljesítményt és csökkentheti a stresszt.

Az időbeosztás felépítéséhez az otthoni okoseszközök is hozzájárulhatnak. Az okos otthonok csatlakoztatott eszközei távolról is irányíthatók, így már a hazaúton elvégezhető a házimunka egy része, amivel számottevő idő és energia takarítható meg. Az intelligens, mobilról vezérelhető megoldások naponta akár 30 percet is spórolhatnak a felhasználónak[1], akik ezt az időt pihenésre vagy kedvenc hobbijukra fordíthatják.

galaxys10_r30_prismgreen.pngManapság az egyik legnépszerűbb időtöltés a meditáció, hiszen világszerte több mint 200 millióan meditálnak rendszeresen[2]. A meditáció a legtöbbek számára feltöltődésről és a jó közérzet eléréséről szól, illetve segíti a memória és koncentráció fejlesztését. A jógához hasonlóan népszerű gyakorlat célja a belső nyugalom megtalálása és érzelmek tudatosítása.

Az otthoni feltöltődést és az okos otthon irányítását is megkönnyíthetik az olyan eszközök, amelyek egymáshoz csatlakozva, bárhonnan képesek a tevékenységünk monitorozására és hozzánk igazítják a lakásunk berendezéseit. Meditáció közben elcsendesítik a zajokat, és figyelik a pulzusunkat, majd a házimunka elvégzésében is segítenek. A Samsung Galaxy S10 okostelefonok és a Galaxy Watch Active okosórák pontosan így működnek együtt és a SmartThings ökoszisztémán keresztül más okoseszközök is irányíthatók velük. Az okosóra figyeli az aktivitást és a stressz szintet, a Galaxy S10 pedig tökéletes szervező, nem csak otthon, de a munkában vagy éppen nyaraláson is.  

A két készülék most együtt is elérhető. Azok, akik a kijelölt üzletekben szeptember 20. és október 13. között vásárolnak Galaxy S10e, S10 vagy S10+ készüléket, Galaxy Watch Active okosórát kapnak ajándékba. A résztvevő üzletekről és a promócióról további részletek a www.samsung.com/hu/offer/galaxy-s10-watch-active-promocio  weboldalon érhetők el.

 

[1] https://safeatlast.co/blog/smart-homes-infographic/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr3315161932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása