Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Kulisszatitkok az Utódok 3. szereplőinek sminkszobájából

2019. szeptember 04. - EuroAstra

Vajon milyen lehet az Utódok 3. sminkszobája? Mennyi időbe telik, hogy a főszereplők kiállhassanak a kamera elé? Dove Cameronnal, Sofia Carsonnal, Jadah Marie-vel és Brenna D’Amicóval beszélgettünk a részletekről…

  1. Dove Cameron sosem csinál nagy ügyet a forgatás előtti előkészületekből, szerinte ugyanis ez is hozzátartozik ahhoz, hogy hangulatba jöjjön.

„A sminkelés mindenki számára más. Én néha elalszom egy kicsit közben, de szeretek minden reggel igazán hangos zenét is hallgatni, a dubstep a kedvencem, ami mindenkit „Utódok-hangulatba” hoz. Általában két órát töltök a sminkszékben, hogy Mal váljon belőlem. Hosszú folyamat, de már hozzászoktam. A sok zene segít!” – fejtette ki Dove – „Sőt, a sminkelés már csak azért is kihívás, mert Mal sminkje folyamatosan változik. Mal sminkstílusa szép lassan kibontakozik. Ebben a filmben imádja a macskaszemet és a nagy szempillákat, de a sminkje kicsit praktikusabb, mint korábban. A herceggel randizgat, vagyis egy kicsit kevésbé goromba, inkább romantikus.”

Érdekesség, hogy Dove sminkje a hétköznapokban is hasonló, mint a filmben, szinte mindennap ugyanolyan, így mára már gyorsan és profin el is tudja készíteni. Korábban egyébként a sminkeseitől és az online sminkvideókból leste el a trükköket. 

  1. Brenna D’Amico szintén élvezi a sminkelést, sőt van egy menő kis trükkje is!


„Az egyik szememet becsukhatom, és figyelhetem a csapatot, ahogy a másik szememet kisminkelik. A smink egy óra, majd jön Jane haja, ez még másfél óra, hiszen 50 cm-es hajhosszabbításokat tesznek fel. Jane vadiúj kinézetet kap az Utódok 3-ban!” - Brenna egyébként szintén élvezi a sminkelést, a csapattal sokszor Ariana Grandét vagy Ed Sheerant hallgatnak közben.

Brenna a hétköznapokban azonban nem visel sminket, csak a szempilláira, a szemöldökére és a szájára fordít kiemelt figyelmet. Minden technikát maga sajátított el, sőt a profi sminkeseket is figyelni szokta munka közben.

  1. Jadah Marie a többiekhez hasonlóan élvezi a sminkelést, hiszen mind együtt vannak és zenét hallgatnak, ami olyanná teszi a folyamatot, mint egy baráti összejövetel.

„Másfél-két órába telik, hogy kamera elé állhassak, de egyáltalán nem munkának érződik. Lévén, hogy Celia csupán 12 éves, így a sminkje is nagyon visszafogott: egy kis szemfesték és egy kis szájfény.”

Egyébként Jadah sem visel komoly sminket: alig tesz fel alapozót, de néha csak előkerül a szempillaspirál és a szájfény is.

„Csak a házban lehetek kisminkelve, hiszen még csak 13 éves vagyok. Talán ha 15 leszek már az utcára is kimehetek kisminkelve, de nem zavar. A barátaim is sminkelnek, és együtt szoktunk gyakorolni.”

  1. Sofia Carson azt is elárulta, akkor lép Evie szerepébe, mikor felveszi a parókát.

„Összesen 2,5-3 órába telik, hogy Evie-ként elkészüljek, de sosem unatkozom. Soha. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ezzel foglalkozhatok, így boldogan ülök a sminkszékben is. Tudtátok egyébként, hogy én választottam Evie haját a filmben?”

 

 

TOP 7 szépségtipp az Utódok 3. szereplőitől

 

ALUDJ JÓL!

Dove Cameron legfontosabb szépségtippje: próbálj meg jól aludni, amikor csak tudsz. Figyelj arra is, hogy mit eszel. Próbálj kiegyensúlyozott diétát tartani sok gyümölccsel és zöldséggel.

 

VISELJ NAPOZÓKRÉMET!

Sofia Carson a napsugárzásra hívja fel a figyelmet, szerinte ugyanis nagyon fontos, hogy megvédd az arcod a napsugárzástól.”

 

LÉGY TERMÉSZETES!

Jadah Marie a természetes kozmetikumokban hisz.
„Organikus arclemosót, és sok más organikus szert használok az arcomon. Úgy érzem sokkal jobb, mint a szappan, vagy a véletlenszerű vegyszerek, ami a többi termékben található.”

 

IGYÁL ELEGET!

Brenna D’Amico szerint az elegendő vízfogyasztás a szépség titka.
„A szemem alatt a bőr gyakran nagyon kiszárad, de azonnal helyrejön, ha eleget iszom.”

 

CSAK EGYSZERŰEN!

Sofia Carson a természetes sminkeket szereti, szerinte nem kell, hogy egy tonna sminket magadra kenj. Ha elmegy otthonról, csak színezett hidratáló krémet tesz fel egy kis szájfénnyel, szempillafestékkel és arcpirosítóval.

 

IRÁNY A NET!

Jadah Marie az online világból leste el a tippeket, beauty vloggerekre fel!

 

GYAKORLAT TESZI A MESTERT!

Brenna D’Amico mindig a tükör előtt gyakorolja a sminkmozdulatokat.
„Időbe telik, mire tökéletesíted a kinézeted, de ülj le a tükör elé, és próbálkozz. Gyakorlat teszi a mestert!”

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr1915038144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása