Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Öt tény a hazánkba érkező könnyűzenei szupersztárról

2019. szeptember 01. - EuroAstra

naas.jpgAdam Naas alig 27 éves, de zenéjével már meghódította a világot. Adam Naas október 21-én mutatkozik be a hazai közönség előtt. Pofátlanul fiatal, a megjelenése mégis férfias, a zenéje pedig már a fél világot letaglózta. Ideje megismerkedni az ősszel az Akváriumba érkező sztárral.

 

1. Két igazi nehézsúlyú profi áll Adam Naas mögött. A hangmérnöke az a Guillaume de La Villéon, aki a francia zenei élet egyik meghatározó alakja immáron évtizedek óta, a producere pedig a zenészként is ismert Dan Black. 

 

2. Adam Naas szeret elvonulni a világ elől, sőt, igényli azt, hogy időnként kizárólag befelé figyeljen. A The Love Album című 2018-os lemeze is úgy született, hogy először Brazíliába, majd Libanonba "szökött", hogy inspirációt nyerjen. Utóbbi országban a saját gyökereit is kereste.

 

3. Naas bonyolult belső világát jól jelzi, hogy zenéjében különböző stílusok váltogatják egymást. A soul pop és az indie rock irányzat is jól megfér a repertoárjában, ezzel azt kívánja jelezni, hogy a világon minden instabil és fontos az állandó útkeresés. „Nem egyetlen személyiségem van, hanem ezer” - mondta egyszer Naas.

 

4. Az Adam Naast inspiráló zenészek legalább annyira sokszínűek, mint maga a francia művész. Nagy hatással volt rá Nina Simone, akit még az édesanyja hallgatott, Etta James, Lauryn Hill, sőt még a Destiny's Child is. A legerősebb benyomást mégis Sam Cooke '64-es A change is gonna come című polgárjogi dala tette rá. „Szeretnék olyan őszintén énekelni, mint ő tette” - mondta Naas. 

 

5. A 27 éves zenei tehetség nemrégiben fejezte be saját profi stúdiója felépítését, egy görög oszlop található a hipermodern, több százezer eurót érő stúdió közepén, a jövőben itt készülnek majd a dalai.

 

A francia származású Adam Naas-t, mindenki csak Lenny Kravitz utódjaként emlegeti. Nem véletlenül, ugyanis a 26 éves popsztár zenéjében az elektronika és a lélek között találja meg azt a vékony vonalat, amin a fiataloktól kezdve az érettebb korosztályig mindenki megtalálja a számára izgalmas részeket.

 

„Adam a kortárs pop legújabb felfedezettje, hangzásának és őszinte kifejezésének köszönhetően hamar elnyerte a közönség bizalmát. Az európai turné keretein belül, a prágai koncert után Budapestre érkezik a világsztár, aki a szeptember 21-én megjelenő The Love Albumot mutatja be együttesével az Akvárium Klubban, október 21-én” - mondta el Bátyi Dániel, a koncertet hazánkba szervező JVS Group Magyarország vezérigazgatója. A magyarországi szuperprodukció szervezője elmondta: a koncert dögös és hangos lesz, de ahogy a lemez címe is utal rá, inkább szerelmes számokat mutat majd be a fiatal sztár.

 

„Nemcsak a rajongók, hanem mi is nagy izgalommal várjuk Adam érkezését. Biztos vagyok benne, hogy ez a koncert üde színfoltja lesz a főváros amúgy is pezsgő kulturális életének. Zenéje és stílusa garancia a felejthetetlen koncertre!”– tette hozzá Bátyi Dániel.

 

https://www.facebook.com/adamnaasmusic

http://www.jvsgroup.cz/hu

https://akvariumklub.hu/programok/adam-naas

https://www.youtube.com/watch?v=sboin5vG1yY

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr5115031422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása