Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Szeretsz társasjátékozni? - IGEN, ÉS?

2019. augusztus 14. - EuroAstra

szeret.jpgŐsszel jön az elmúlt évek sikerjátékának második része. Szeptemberben érkezik a folytatás az utóbbi évek legtöbb példányban eladott, magyar fejlesztésű társasjátékához. Győri Zoltán Igen? c. munkája 2018-ban egyszerűségével és univerzalitásával szerzett magának komoly rajongótábort, ennek folytatásaként jelenik meg ősszel az Igen? És című, az eredetitől függetlenül is játszható partijáték.

 

A folytatás az eredetihez hasonlóan rengeteg combcsapkodós nevetést ígér, miközben a játékosok még több meglepő érdekességet tudhatnak meg egymásról.

Tudsz úgy ásítani, hogy senki se vegye észre?

Szoktál a kukába célba dobni a szeméttel?

És ha akciófilmet forgatnál, kérnél dublőrt magadnak?

 

Ehhez hasonló kérdéseket kapnak az Igen? És játékosai, amikre meg kell tippelniük, hogy a társaság hány tagja tett „igen” kártyát. A résztvevők így a menetek 20-30 perce alatt nem csak pontjaikat gyarapítják, hanem egymásnak is teljesen új oldalait fedezhetik fel. A fejlesztőknek pedig ez az elsődleges célja a játékkal: egyszerre mély és szórakoztató időtöltést biztosítani, ami nem csak rengeteg közös nevetéshez vezet, de beszélgetésindítónak is kiváló akár baráti társaságok, akár családok vagy párok számára. Az Igen? És szeptember közepétől lesz kapható a Gémklub forgalmazásában.

 

Győri Zoltán társasjátékos vlogja Mit játsszunk? címmel 2017 óta az egyik leghitelesebb tematikus csatornának számít, követőinek tábora pedig mára a legnagyobbra nőtt az ország hasonló oldalai közül. A fiatal társasjáték-fejlesztő a bűvös hetes szám köré felhúzott videóival kezdte meg pályafutását, hangvételét pedig a mai napig a könnyed, mégis informatív szórakoztatás határozza meg. A vlogon mára hét nagy témakörben jelennek meg rendszeresen új tartalmak, a követők az új játékok bemutatásától a különleges játékmechanikákig vagy a legjobb 2 fős társasjátékokig bármit megtalálhatnak.

 

A Mit játsszunk? Facebook oldala: https://www.facebook.com/mitjatsszunk

A Mit játsszunk? Instagram oldala: https://instagram.com/mitjatsszunk

A Mit játsszunk? Youtube csatornája: https://www.youtube.com/mitjatsszunk

 

https://www.gemklub.hu/news/hirek/uj-megjelenes-igen.html

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr2615005304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása