Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

A DIGI Mobil elérhetővé vált külföldről is

2019. július 29. - EuroAstra

ajanlat.pngA Digi mobil élesítette  roaming szolgáltatását, így az Európai Unió valamennyi tagállamában elérhetővé vált a cég mobilszolgáltatása.

Az ügyfelek a Digi magyarországi hálózatán belül az EU-ból is 0 forintos percdíjjal tudják felhívni, míg egyéb magyarországi hálózatokba a percdíj belföldhöz hasonlóan 5 forint percenként - olvasható a http://digi.hu/mobil   portálon. Ők is alkalmazzák a klasszikus Csubakka védelmet, a mobil le és feltőltés garantált sebessége NULLA.

Bár Magyarországon a Digi nem kér pénzt a mobilinternet használatért jelenleg, adatroaming, azaz külföldről történő netezés esetén megabájtonként 0,488 Ft-ot számláz a cég, vagyis 1000 megabájt internet ára 488 Ft-ba kerül az EU-ból.

A Digi Mobil idén május végén vált elérhetővé Magyarországon. A vállalat egyelőre tesztüzemben kínálja 4G mobilszolgáltatását, az év végéig egyelőre havi díj nélkül. Az ország egyes területein 2G szolgáltatást is nyújt a vállalat

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr4714983550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása