Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Hűtsd le magad a megújult Meglepetés Mentes Konyhával

2019. július 01. - EuroAstra

meglep.jpgMég több tartalom az ételérzékenységgel élőket segítő gasztrokiadványban. Megújult külsővel, plusz húsz oldalnyi tartalommal, illetve még több okostelefonnal indítható videóval jelentkezett a Meglepetés Mentes Konyha.

 

Az elsősorban ételérzékenységgel élőket segítő, de a tudatos táplálkozás hívei számára is érdekes tartalmat biztosító gasztrokiadványban az állandó séfek receptjei és a dietetikai tanácsok mellett a jövőben új rovatok is várják az olvasókat. Emellett a szerkesztőség folytatja a kulináris kalandozást a nagyvilágban és itthon. A legfrissebb lapszámban például egy hazai fagylaltüzemben kóstoltak finomabbnál finomabb mentes jeges különlegességeket.

 

Hatalmas sikerrel debütált két hónappal ezelőtt a Meglepetés Mentes Konyhában a Liveprint okostelefonos alkalmazással indítható videós tartalom, így mostantól már minden lapszámban minimum két ilyennel találkozhatnak az olvasók. A napokban az újságosstandokra került, megújult külsővel jelentkező, a jövőben plusz húsz oldalas terjedelemmel, gerincragasztva készülő gasztrokiadvány az ételérzékenységgel élők mindennapjait könnyíti meg, de a tudatos táplálkozás hívei is rengeteg ötletet meríthetnek belőle.

 

„Bizonyára illene szépen sorba szednem, hogy melyek az új témák, mivel foglalkozunk a következő 80 oldalon, és kik az új arcok a lapban, de ezzel elvenném a felfedezés örömét az olvasóinktól. Egyszerűbb, ha azt mondom: továbbra is igazi szakácsok igazi ételeivel készülünk, mindent megfőzünk/sütünk, a recepteket többször ellenőrizzük – próbafőzésekkel és laikus olvasókkal közösen tesztelve – a mentességek és tápanyag adatok hitelességére pedig a dietetikusunk a garancia. A jelszavunk is változatlan: itt lehetsz érzékeny!” – nyilatkozta Hegedűs Noémi, a lap főszerkesztője, aki az új rovatok közül a Főzzünk a gyerekkel!-t, a Péksulit, valamint a Gyárlátogatást emelte ki.

 

Utóbbi kapcsán a szerkesztőség a Hideg Nyalat nevű fagylatüzembe látogatott el, ahol többek között pisztáciás, mangós-maracujás, csokoládés, valamint mogyorókrémes jeges finomságokat kóstolgattak, de megízlelték a manufaktúra saját fejlesztésű, szintén minden mentes kókusztejalapú ivójoghurtját is. A cikkhez kapcsolódó, Liveprint alkalmazással indítható videó segítségével a lap egyik állandó séfje, a 160 grammos diétáról mindent tudó Vrábel Kriszta receptúráján alapuló fagylaltot készíthetjük el otthon, a családnak kedveskedve ebben a nagy nyári forróságban. A kéthavonta megjelenő Meglepetés Mentes Konyhában a hazai kulináris szektor további, ismert és közkedvelt szakembereinek a konyhájába pillanthatunk be. Vrábel Krisztán kívül Wossala Rozina, Szatmári Feri, valamint Steiner Kristóf is mindig újdonságokkal rukkol elő.

 

https://www.facebook.com/MeglepetesMentesKonyha

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr9514915624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása