Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Higiénikus védelem már a Combinokon is

2019. június 16. - EuroAstra

combino_supra_2036_in_budapest.JPGEgy ismert hazai fejlesztésnek köszönhetően – a mozgólépcsők gumikorlátjai és a metrószerelvények után – immár a Combino villamosokon is megtalálható az a különleges felületvédelmi bevonat, ami igazi paradigmaváltást jelent a nem kívánt vírusok és baktériumok elleni harcban.

 

Felelős vállalatként arra törekszünk, hogy az utazóközönség számára olyan higiéniai környezetet biztosítsunk, ahol védve vannak a különféle kórokozóktól. A korábbiakban már sikerrel használt bevonat alkalmazásában a Resysten Hungary Kft. volt a BKV Zrt. partnere.

 

A fotokatalitikus – mesterséges fénnyel is működő – védőbevonat alkalmazását hosszú és alapos teszt előzte meg, hatékonyságát SGS laboratóriumi eredmények is igazolták. Emellett a technológia számos hazai kórházban is sikeresen bizonyított a fertőzések visszaszorításában és a kézhigiénia elősegítésében. A természetbarát bevonatrendszer molekuláris szinten épül be a felületbe, ezáltal akár egy éven keresztül is hatékony védőréteget tud képezni.

 

A továbbiakban is elkötelezettek vagyunk a különféle innovatív technológiák alkalmazásában, amelyek utasaink érdekét szolgálják. Az aktív védelem érdemben hozzájárulhat az utazási higiénia javításához.

 

További információt a  www.bkv.hu/hu/sajtoszoba/higienia, illetve a www.resysten.hu/bkv  oldalakon olvashatnak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr1814894610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása