Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Dwayne Johnson kapja az MTV Movie & TV Awards Generációs Díját -- Zachary Levi lesz a díjátadó házigazdája

2019. június 16. - EuroAstra

2019_mtv_awards.jpgReese Witherspoon, Robert Downey Jr., Mark Wahlberg, Johnny Depp, és Jim Carrey után „A szikla”, azaz Dwayne Johnson kapja a 2019-es MTV Movie & TV Awards Generációs Díját. Az új kategóriákat is felvonultató díjátadót június 17-én tartják New Yorkban, helyi idő szerint 21 órakor, a műsorvezető pedig a Shazam! sztárja, Zachary Levi lesz.

 

Dwayne filmes karrierje még sportolóként indul 2002-ben, A Skorpiókirállyal. Az elmúlt 17 évben, több mint 40 filmben és TV-s produkcióban láthatták a nézők. A legnagyobb filmszerepei közé tartozik a Halálos iramban, a Jumanji: Vár a dzsungel, a Felhőkarcoló és a Tombolás, de szinkronszínészként is kipróbálta magát, és a Moana mese egyik karakterének, Mauinak kölcsönözte hangját.

 

Az MTV a „Generation” díjjal azokat a színészeket ünnepli, akik kiemelkedőt alkottak a tévé- és filmiparban, emellett több generáció tagjai is ismeri és kedveli őket.

„Dwayne Johnson egy igazi ikon, aki generációnk egyik legkedveltebb színésze” – mondta el Amy Doyle, az MTV vezérigazgatója, majd hozzáfűzte: „A karrierje során Johnson legtöbbször igazi rosszfiú szerepekbe bújik, de akcióhős létére igazi komikus is, aki minden idők egyik legjobb professzionális birkózója és nem utolsósorban egy nagyon családcentrikus férfi. Személyisége magával ragadja közönségét bárhol is jár a világon. Ezért idén vele ünnepeljük a Generációs Díjat.”

 

Dwayne-nek nem ez lesz az első díja, hiszen idén a Time Magazine ’A 100 legbefolyásosabb ember’ listáján szerepel, a 2018-as Variety 500-ben is helyet kapott, 2017-ben a NAACP (Országos Szövetség a Színesbőrűek Felemelkedéséért) az „Év szórakoztatója” díját nyerte el, valamint 2016-ban a People magazin a Legszexisebb embernek járó díjjal tűntette ki.

 

A magyar MTV élőben közvetíti a 2019-es MTV Movie & TV Awards díjátadót június 17-én, hétfőn hajnali 3-tól. Az adás ismétlései pedig június 18-án, kedden 23:00-tól, június 20-án, csütörtökön 19:00-től, június 21-én, pénteken éjféltől, június 23-án, vasárnap délelőtt 10:00-től és június 24-én, hétfőn este 19:00-től tekinthetőek meg.

  MTVAwards.mtv.com

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr7514894628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása