Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Újra hódít a 90-es évek divatja: ismét a kedvencek között az övtáska

2019. május 21. - EuroAstra

ovtas.jpgVisszatért a 90-es évek ikonikus kiegészítője, a sokáig háttérbe szorult övtáska. Ez a rendkívül sokoldalú viselet 2019-re újrapozícionálta magát a divat világában és ismét az egyik legkedveltebb választássá lépett elő. Legyen szó bulizásról, fesztiválról, kirándulásról, vagy a mindennapi közlekedésről a városban, az övtáska minden célnak megfelel, hiszen egyaránt praktikus és stílusos viselet.

 

Nagyjából 25 évre szinte teljesen eltűnt, de most ismét virágkorát éli az övtáska, amely mára újra stílusos kiegészítőnek számít. A korábbiakhoz képest letisztult, minimalista dizájn jegyében született új táskák feldobhatják a már meglévő ruhadarabokat, sokféleképp hordhatók, s emellett a hétköznapokban, illetve a szabadidős programokhoz egyaránt is hasznos segítséget jelentenek.

 

1. A mindennapok praktikus viselete

A városi közlekedés sokszor feszített tempójú – rohanás a munkahelyre, az iskolába, vagy éppen egy találkozóra. Ilyenkor az a legfontosabb, hogy semmi ne gátolja a szabad és gyors mozgást, illetve, hogy gyorsan elérhető legyen a telefon, a bérlet, vagy éppen a pénztárca. Az övtáskát valószínűleg az ilyen napokra találhatták ki: pillanatok alatt megtalálhatók benne a szükséges tárgyak. Az övtáska nem köti le a kezet, ezáltal sokkal szabadabb mozgást biztosít a közlekedésben és a mindennapokban.

 

2. Nyári fesztiválokra

Hamarosan itt a fesztiválszezon, nyáron rengeteg a szabadtéri koncert, ahol életreszóló emlékek szerezhetők. A szeretett előadó koncertjén fontos a kényelem is, hiszen senki nem szeretné, ha az élményt a táska cipelése tompítaná, éppen ezért tökéletes választás a fesztiválra is az övtáska! Nemcsak stílusos és kényelmes viselet, de még az értékeket is nagyobb biztonságban lehet tartani egy póló alá húzott övtáskával.

 

3. A városi éjszakák tökéletes kiegészítője

Az övtáska egy igazi jolly joker: megannyi színben, formában és mintával elérhető, a legegyszerűbb outfitet is könnyen feldobja. Hordható kézben, vállon átvetve, derékon, sőt akár nyakba akasztva is, de egy dolog biztos, az övtáskát viselni egy nyári buli kiegészítőjéül nem csak stílusos, de a szabad mozgás örömét is biztosítja.

 

+1. Könnyed kirándulásokra

Ahogy beköszönt a tavasz, egyre többen indulnak a természetbe, hogy a hétvégén kikapcsolódjanak egy kellemes kirándulás során. Rövidebb erdei sétákra kiváló választás az övtáska, hiszen belefér minden olyan kisebb tárgy, amelyre szükség lehet. A Fjällräven Ulvö kollekcióját úgy tervezték, hogy minden igényt kiszolgáljon. Praktikus kialakításának köszönhetően könnyen elővehető, amire éppen szükség van, és nem kell időt tölteni a keresgéléssel. A 2 literes és 5 literes méretben is elérhető Fjällräven Ulvö övtáskák hátoldalán egy belső cipzáras zseb található, ahova elrejthetők az iratok és a fontosabb értékek. A díjnyertes, 30 százalékban újrahasznosított műanyagból előállított, Bergshell anyagból készült Ulvö övtáska kiemelkedő vízhatlanságot, szakadás- és kopásállóságot biztosít, így akár nehezebb terepeken is tökéletes társ túrázás közben.

 

A Fjällräven vállalat időtálló, sokoldalú és tartós felszerelései a világ több mint 30 országában elérhetőek. A Fjällräven kínálatában férfi és női outdoor ruházat és kiegészítők, hátizsákok, sátrak és hálózsákok egyaránt megtalálhatóak.

 

https://www.fjallraven.com

 

Lantai József6

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr8814834694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása