Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Május 8-ig lehet még jelentkezni a Tesco közösségépítő pályázatára

2019. május 05. - EuroAstra

image23_8.jpgMájus 8-ig lehet még jelentkezni a Tesco „Ön választ, mi segítünk” helyi közösségeket támogató pályázati programjára a www.tesco.hu/kozosseg weboldalon. A programban most először alapítvánnyal nem rendelkező bölcsődék, óvodák, iskolák, továbbá nonprofit vállalkozások és lakóközösségek is részt vehetnek.

A pályázók országosan 61 körzetben jelentkezhetnek. A pályázatra a Tesco olyan szervezetek, baráti közösségek és most először alapítvánnyal nem rendelkező bölcsődék, óvodák és iskolák, továbbá nonprofit kis- és középvállalkozások, társasházak és lakásszövetkezetek jelentkezését is várja, akik kezdeményezésükkel a helyi közösség életének fejlődéséhez járulnának hozzá. Legyen az akár egy közös tér felújítása, hagyományőrző program, egészségmegőrző és egészséges életmódra nevelő rendezvények szervezése, vagy felzárkóztató, oktató programok fiataloknak és felnőtteknek egyaránt.

A beérkezett pályázatokat az Effekteam Egyesület (korábbi nevén a Magyar Adományozói Fórum) független szakértői bírálják el, ők választják ki, hogy mely kezdeményezések juthatnak tovább az áruházi szavazási szakaszba. Az „Ön választ, mi segítünk” programban az összes, szavazási szakaszba bejutott szervezet hozzájárulásban részesül: az összegyűjtött szavazatok számának függvényében 400, 200, valamint 100 ezer forintot nyerhetnek.

A jelentkezéseket tehát május 8-ig a www.tesco.hu/kozosseg oldalon lehet beadni.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr3814800386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása