Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Az InnoExpóval startol az őszi kiállítási szezon

2019. május 05. - EuroAstra

innoe.jpgA Legérdekesebb Innovációk Technológiai Show-ján a magyar innovációk kerülnek fókuszba. Igazi világszenzációval nyitja meg az őszi rendezvényszezont a Hungexpo: a legérdekesebb magyar innovációkat felvonultató kiállítás és vásár 2019. október 25-27. között lesz látható. Az InnoExpo standjai közt helyet kap majd a száz legérdekesebb magyar, illetve Magyarországhoz köthető innováció, fejlesztés, találmány, a szakmai és közönségnapokat pedig neves előadók színesítik majd.

 

Az InnoExpo nem csupán a jelen innovátorainak szól, a szervezők szeretnék megszólítani és inspirálni a jövő nemzedékét, a holnap fejlesztési szakembereit is. A kiállítás ötletét az Energiafigyelő magazin és az InnoExpo „100 legérdekesebb magyar innováció” című kiadványa adta.

 

Az InnoExpo bepillantást enged a jövőbe, itt mutatkozik be több hazai fejlesztésű innováció is. Emellett a látogatók megismerkedhetnek különféle informatikai fejlesztésekkel, amelyek itthon eddig nem elérhető eszközökkel támogatják az információk azonnali átadását. Ezen kívül a gazdaság minden területén fellelhető innovációkat is megismerhet a közönség, legyen szó autóiparról, telekommunikációs eszközökről, robotikáról, digitalizálásról, vagy akár az otthoni szórakoztató elektronikáról.

 

A kiállítás keretein belül az érdeklődők nem csak a jövőt (pl. űrkutatási innovációk), de a múltat is megismerhetik: a szervezők külön részt szentelnek a magyar tudósok találmányainak. Az InnoExpón helyet kap majd a száz legérdekesebb magyar innováció, a szakmai és közönségnapokon pedig népszerű előadók lépnek fel.

 

A Legérdekesebb Innovációk Technológiai Show-ja október 25-én szakmai nappal kezdődik, amelyen a befektetők, valamint a közép- és felsőfokú oktatási intézmények hallgatói díjmentesen vehetnek részt. A szervezők célja, hogy ezzel is segítsék a kiállítók, a befektetők, valamint a jövő generációjának egymásra találását. A közönségnapokon (október 26-27.) több neves hazai és külföldi innovátor, előadó motivációs előadását lehet meghallgatni, emellett látványos showműsorok színesítik majd a kiállítást.

 

„A Los Angelesben minden évben megrendezett technológiai világkiállítás (CES) mintájára, minden idők leglátványosabb technológiai rendezvényét szeretnénk létrehozni, miközben fontos hangsúlyozni: az InnoExpo több, mint kiállítás és vásár. Célunk, hogy egy emberközeli rendezvény keretein belül népszerűsítsük, és szélesebb körben megismertessük a magyar innováció eredményeit, továbbá, hogy inspiráljuk a kutatókat, a fejlesztésben résztvevőket. Szerepünkre egyfajta hídként tekintünk, amely összeköti az innovátorokat, a kormányzatot, a befektetőket és a médiát, erősítve így az életképes innovációk érvényesülését. Az InnoExpo Kft. elkötelezett abban is, hogy a rendezvény elősegítse a fiatal tehetségek motiválását, az agyelszívás, az elvándorlás, és a munkaerőhiány csökkentését.  Mivel a rendezvény nem szakirányú, így a gazdaság minden területéről kerülnek új, innovatív termékek bemutatásra” – nyilatkozta Kiss Attila az InnoExpo ügyvezető igazgatója, aki azt is elmondta: 2020-ban egy megaexpo megvalósítása a cél, amelyen a magyar innovációk mellett a környező országok fejlesztései is helyet kapnak.

 

A szervezők várják azon magyar, vagy Magyarországhoz köthető vállalkozások jelentkezését, akik innovatív termékkel rendelkeznek, és szívesen bemutatnák azt a nagyközönség számára.

 

2019. október 25-27.

InnoExpo

Hungexpo

 

https://innoexpo.hu

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr4314800372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása