Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Új TPMS-szenzor ellenőrző eszköz a Continentaltól

2019. április 23. - EuroAstra

continental-pp-tpms-go-2-en-data.jpgA VDO TPMS Go nemcsak az abroncs nyomását, hanem annak aktuális hőmérsékletét, illetve az akkumulátor státuszát is meg tudja jeleníteni . A készülék saját, rendszeresen frissülő adatbázissal rendelkezik a különféle autómodellekkel és szenzorokkal kapcsolatban.

A német technológiai vállalat, a Continental bemutatta legújabb gumiabroncs-nyomás ellenőrző rendszerekhez (TPMS) fejlesztett univerzális szerviz eszközét. A VDO TPMS Go készülék segítségével a műhelyek minden, a piacon elérhető univerzális szenzort tudnak programozni, emellett az összes TMPS-szenzort képesek kiolvasni. A készülék kiváló kiegészítőként szolgál a diagnosztikai eszközökhöz, de keskeny kialakítása és alacsony beszerzési költsége miatt elsődleges műszerként is kiváló lehet.

„Az a célunk, hogy átfogó támogatást nyújtsunk a szervizeknek attól függetlenül, hogy az adott műhely csak most szeretne belépni a TPMS-szolgáltatások világába, vagy csupán bővíteni szeretné az általa kínált lehetőségeket” – hívta fel a figyelmet Musztrai Ferenc, a Continental Hungaria marketingvezetője. Hozzátette: a készülék olyan információkat is képes megjeleníteni, mint a TPMS-szenzor azonosítója, vagy az akkumulátor státusza, a gumiabroncs-levegő hőmérséklete, vagy az aktuális abroncsnyomás. A VDO TPMS Go akár második eszközként is hasznos lehet, például egy jármű gyors ellenőrzésénél, amikor egy nagyobb TPMS eszköz például éppen használatban van egy másik autónál.

A VDO TPMS Go kiterjesztett, beépített adatbázissal rendelkezik, amely bőséges információt szolgáltat a TPMS szenzorokról is, így például a tartalék alkatrészek számáról és azok paramétereiről. Az adatbázis minden eredeti alkatrészre kiterjed globálisan, valamint tartalmazza a leggyakrabban használt univerzális szenzorokat is. „A kompakt, megerősített kialakításnak, valamint az egyszerű felhasználói felületnek köszönhetően a készülék jelentősen megkönnyíti a szerelők munkáját. Ezért sokkal rugalmasabban és gyorsabban tudnak majd az adott helyzetekben reagálni”- hívta fel a figyelmet a Continental Hungaria marketingvezetője. Az abroncsnyomás-érzékelők gyors ellenőrzése már akkor elvégezhetők, amikor az autó még csak a parkolóban van. Egy ilyen helyzetben a TPMS Go egy fontos és rendkívül praktikus eszköz.

 

A VDO TMPS Go további előnye, hogy a frissítéseket és a különféle tanúsítványokat is kezelni tudja. Emellett havonta frissíti az adatbázisát, ennek köszönhetően mindig rendelkezik a legújabb információkkal a jármű modellekkel és az érzékelőkkel kapcsolatban. A felhasználók a frissítéseket a WebTPM PC szoftveren keresztül tudják végrehajtani és a piacon kapható hasonló termékekkel ellentétben a TPMS Go két éves licencet kínál az összes leggyakoribb és programozható szenzorra.

 www.continental-corporation.com

 www.conti-moto.com

www.continental.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr4314772760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása