Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Kódolatlan héttel készülhetünk a Trónok harca fináléra az HBO3-on

2019. április 08. - EuroAstra

hbo3_got3.jpgAkik még nem látták a Trónok harca sorozatot, illetve akik felidéznék a Hét Királyságban vívott harcok és dramatikus történetek fordulatos pillanatait, azok az HBO3 csatornán ezt most megtehetik: a UPC Direct előfizetői április 8. és 14. között csomagtól függetlenül vághatnak bele a sorozatdömpingbe az HBO3 kódolatlan időszak alatt.

 

 

Az HBO történetében először egy teljes hétig kódolatlan adással jelentkezik az HBO3, így a UPC Direct minden előfizetője korlátlanul válogathat a csatorna sorozatai és filmjei közül az elkövetkező napokban.

Az HBO3 napjaink legsikeresebb fantasy sorozatát, a Trónok harcát tűzte a nyitott időszak programjára.  A tévénézők április 8-tól egy teljes héten át minden nap délután 2 órától visszanézhetik a kultsorozat eddigi hét évadának történéseit, és felfrissíthetik emlékeiket a sokak által várva várt befejező előtt, amelynek előzetesét is kiadták már. Megérkezett a tél és vele a végső harc a Vastrónért. A Trónok harca utolsó évadában szembenéz egymással Havas Jon, Daenerys, Cersei és a többi kedvenc karakterünk. A befejező évad április 15-én érkezik az HBO műsorára.

A Trónok harca mellett az HBO3 kódolatlan hetén számos kiváló sorozatból válogathatnak a nézők. Ilyen például az HBO saját gyártású sorozata, a Pusztaság (Wasteland), ami egy kis bányászfaluban játszódik Észak-Csehországban. Hana Sikorová küzdelmei a helyi bányászkonszernnel szemben egyre nehezebbnek bizonyulnak. A vállalat nagy kompenzációt ajánl a lakosoknak, ha elhagyják az otthonukat, ami hatalmas barnaszén lelőhelyen épült. Az asszony tizennégy éves lánya, Misha közben eltűnik, és az utána való nyomozás egyre nagyobb gyanakvással tölti el a helybelieket, akik egykor békésen éltek egy közösségként. A számos történetszálon futó Pusztaság mind a 8 epizódját megnézhetik az HBO3 kódolatlan hetének végén, vasárnap 21:30 órától.

A kódolatlan időszak alatt lesz látható a szintén HBO-gyártású cseh Mamon krimi thrillersorozat. A történetet látszólag egymástól független események és ellentmondásos karakterek építik fel, portrét állítva az elmúlt 25 év gazdasági, politikai és társadalmi történéseinek. A privatizációs, korrupciós és sikkasztási ügyek dinamikáján mozgó sztori számos hiteles vizsgálati módszert mutat be, erkölcsi dilemmák, áldozathozatal, félelem, feszültség és izzasztó szituációk kíséretében. A Mamon 6 epizódját április 8-án hétfőn 23:30-tól láthatják az HBO3 csatornáján.

A saját gyártású műsorok sorát folytatja a 2018-as Barry című sötét komédia, amely Bill Hader vezérkarakterén keresztül egy közép-nyugati bérgyilkost mutat be, aki Los Angelesbe utazik, hogy megölje áldozatát. Közben egy színész képzésen találja magát, ahol váratlanul szerelembe esik és új életet akar kezdeni. De vajon sikerül neki? Április 11-én csütörtökön kiderül 10:05-től az HBO3-on.

Az HBO3 kódolatlan hetén olyan sorozatok várnak még a nézőkre, mint Az alelnök (Veep), és a Dwayne Johnson nevével fémjelzett vígjátéksorozat, a Nagypályások (Ballers). Csütörtökön betekintést nyerhetünk még a Szilícium-völgy működésébe a Richard Hendricks és csapata köré épülő amerikai vígjátéksorozatban, majd szombaton az IT vonalat folytatja a Hackerville román filmsorozat, amely egy hekkertámadás utáni kibernyomozásba vezet minket. Vasárnap pedig Sarah Jessica Parker egy Válás történetének bonyodalmait mutatja be.

A sorozatok mellett az HBO3 több filmmel is készül a kódolatlan hétre, többek között a képernyőkre érkezik Laura Dern főszereplésével A történet, az amerikai futballegendát alakító Al Pacino a Paterno – Eltemetett bűnökben, és a Kutya egy évben életválságban lévő írót játszó Jeff Bridges. A hétvégét a szintén a Trónok harcából ismert Peter Dinklage főszereplésével készült Hervé vacsorára és a 451 Fahrenheit filmklasszikus zárja.

 

További információkat a upcdirect.hu oldalon és a szolgáltató Facebook oldalán olvashatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr6114739469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása