Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Kibeszélő: startol a Fanta új YouTube sorozata

2019. március 18. - EuroAstra

fanta_kibeszelo.jpgBulik, barátok, példaképek, ellenségek, pletykák, inspirációk, trendek és még csomó más érdekes dolog, spontán és őszintén – ezt hozza el Nektek mostantól a Fanta! Kibeszélő címmel, kedvenc karaktereinkkel indít új sorozatot YouTube csatornáján az üdítőital: a rendszeresen megjelenő, rendhagyó epizódokban a legmenőbb hírességeket fogja faggatni Miskovits Marci, izgalmas témákban, olyan helyszíneken, amiket eddig még nem láthattunk. Az első rész már megtekinthető online, a vendég pedig Tóth Dániel György, vagy ahogyan a nagyközönség ismeri, Pixa.

 

Mizu, Apuveddmeg, Valami van a levegőben, Bulibáró – mi a közös ezekben a gigaslágerekben? Pixa mindegyikben közreműködött. Pályafutása során a magyar rapszcéna legnevesebb előadóival dolgozott együtt. De nem csak itthon szerzett magának hírnevet: forgatott klipet Snoop Dogg-gal, és nyert már nemzetközi remixversenyt is, amit Steve Aoki alapított. De persze a Pixa-sztorit legjobban ő maga tudja elmesélni – amit a Kibeszélőben naná, hogy megtesz!

 

Pixát egy stúdióban látogatja meg Miskovits Marci, és olyan izzasztó villámkérdésekkel indít, mint hogy tél vagy nyár, felhúzós vagy nem felhúzós story, karrier vagy szerelem, hamburger vagy hotdog, Fluor vagy Kis Grófo, Facebook vagy Insta, afteres vagy hajadismijen. De szóba kerülnek az aktuális trendek, hogy mi inspirálja őt, és hogy miből lehet előre megmondani, hogy valamiből akkora sláger lesz, hogy utána egy ország nem tudja kiverni a fejéből a szövegét. A Kibeszélő első részében igazgatói intők, kamaszkori lázadós sztorik és régi fényképek is előkerülnek, sőt, a zenész még ajándékot is hozott a rajongóknak, de a legjobb részeket nem lőjük le, nézd meg inkább gyorsan itt.

 

A Coca-Cola Magyarország termékcsaládjába tartozó Fanta márka évek óta alkalmaz újszerű megoldásokat a fiatalokkal való kommunikációban. A Kibeszélő további részeiben is egytől-egyig változatos ötletekkel állnak elő, meghökkentő tartalmakkal, környezetekkel és szövegekkel. Szerintünk tetszeni fog. De hogy biztosra menjünk, mit szólsz hozzá, ha azt mondjuk, Te is bele tudsz szólni a műsorba! Részese lehetsz a sorozat irányításának, felteheted kérdéseidet, megoszthatod a Kibeszélő szervezőkkel az ötleteidet, és számíthatsz még további meglepetésekre is! Sőt, arra is lesz lehetőséged, hogy elmondd, kit látnál szívesen a képernyőn a legközelebbi adásokban! Várunk majd vissza a következő epizódokra is! További részletekért kövesd a Fanta Facebook és Instagram oldalát is.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr8414689158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása