Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Limitált szériás bukósisakkal készül a Párizsi Divathétre a Lime

2019. március 03. - EuroAstra

limeu.jpgEgy mindössze 24 órán át megvásárolható, egyedi bukósisakot dob piacra a világ több mint száz városában környezetbarát, elektromos rollermegosztó szolgáltatást kínáló Lime.

 

A limitált szériás Closca X Lime sisakot a Párizsi Divathéten, a #LimeUrbanOptimist esemény keretében mutatják be március 4-én hétfőn, 18:30-kor a Carpenters Workshop Gallery-ben, a biztonságos közlekedés és a városi stílus népszerűsítése érdekében.

A Lime a pozitív városi életszemlélet elkötelezett támogatójaként a Párizsi Divathét keretében megvalósuló #LimeUrbanOptimist eseményen népszerűsíti a fenntartható városi mobilitást. A biztonságos közlekedés és a környezetvédelem fontosságának tudatosítása érdekében március 4-én este olyan művészek terveznek 150 darab egyedi Closca X Lime bukósisakot, mint a WWWESH Studio vagy GAADJIKA. Ezekkel a limitált kiadású bukósisakokkal indul el hivatalosan a Lime 24 órás online pop-up webshopja.

 

A kezdeményezés célja a bukósisak használatának ösztönzése, a városi közlekedés biztonságának erősítése érdekében.

A limitált szériás, egyedi sisakok használatával a kétkeréken utazók, művészek, DJ-k és a lelkiismeretes párizsiak szabadon, ám mégis biztonságos és fenntartható módon fedezhetik fel városukat, miközben a nagyvárosi életstílus szépségeit is átélhetik. A bukósisak akár teljes méretének felére is összenyomható, használata így a mindennapokban is praktikus.

 

Március 4-én, este 8 órától kezdődően, 24 órán át lesz elérhető a www.lime.closca.com oldalon 500 darab Closca x Lime bukósisak. Ezen felül a Lime arra is buzdítja minden felhasználóját, hogy váljanak részesévé az úgynevezett “Respect the Ride” online formában elérhető kezdeményezésüknek, mely a biztonságosabb városi közlekedés érdekében népszerűsíti a bukósisak használatot.

 

 

 

Március 4. 18:30

Carpenters Gallery

 

A március 4-én induló akció oldala: https://closca.com/products/closca-x-lime

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr10014660791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása