Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Még pár napig lehet jelentkezni Laki Krisztina mesterkurzusára

2019. február 23. - EuroAstra

_big.jpgA nemzetközi hírű szoprán, Laki Krisztina ismét Budapestre látogat, ahol 2019. március 18. és 25. között mesterkurzus keretében segíti a résztvevő énekeseket tudásuk tökéletesítésében. A magyar és német nyelven zajló kurzus anyagát nemzetközi repertoárból választott lied, oratórium és ária adja, a korrepetitor Mezei Pál zongoraművész.

A kurzus helyszíne: Ádám Jenő Zeneiskola (IX. Budapest, Köztelek u. 8.)

Jelentkezés és további információ az alábbi email címen: lakicoursehungary@gmail.com 

*

Laki Krisztina pályafutása során vendégszerepelt többek között a kölni Opera, a bécsi Staatsoper, a milánói Scala, a hamburgi Staatsoper, a párizsi Nagyopera színpadain, ahol olyan híres rendezőkkel dolgozhatott, mint Jean-Pierre Ponelle, Giorgio Strehler, Andrej Ljubimov.

A nemzetközi operaélet sztárjai – Domingo, Raimondi, Kiri Te Kanawa – és híres karmesterek – Carlo Maria Giulini, Bernard Haitink, Nicolaus Harnoncourt, Wolfgang Sawallisch, Georges Prètre, Sir Neville Mariner – körében aratta figyelemre méltó sikereit. Európa legismertebb zenei centrumaiban lépett fel (Salzburg, Bécs, Amszterdam, London, Róma), de jól ismert vendég Japánban és az Egyesült Államokban is. Több mint 50 lemez, illetve CD felvételén vett részt.

2001-ben Laki Krisztina elnyerte az Osztrák Tudományért és Kultúráért adományozott kitüntetést, 2011-ben a Magyar Érdemrend Lovagkereszt Polgári tagozat kitüntetésben részesült.

Laki Krisztina 2001-ben visszavonult a színpadi szerepléstől, azóta nemzetközi és magyarországi mesterkurzusokat tart, a fiatal hazai és nemzetközi énekesgeneráció szakmai mentora és segítője.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr7014642490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása