Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Fedélzeten és szárazföldön is ünnepli a Valentin-napot az Emirates

2019. február 14. - EuroAstra

emirates_valentin_napi_torta_es_desszertvalogatas.jpgKülönleges Valentin-napi szolgáltatásokkal kedveskedik utasainak az Emirates légitársaság, a fedélzeten és a lounge-okban egyaránt. A légitársaság törekvése, hogy mindig szezonális menüvel és különleges fedélzeti szolgáltatásokkal kényeztesse utasait, most Valentin-napi különlegességekkel egészül ki, és így egy igazán felejthetetlen utazási élményt kínál mindenkinek.

 

Az ünnepség az Emirates lounge-okban indul, ahol február 13-15. között a First és Business osztály Dubajon át közlekedő utasait a következő különlegességekkel várják:

 

  • Valentin napi Moet & Chandon Rosé Impérial pezsgő;
  • Valentin napi torta- és desszertválogatás, amelyben szívalakú fekete csokoládé és málna trüffelek, epres Eton mess sütemény mini szívalakú díszítéssel, piros bársony cupcake-ek és piros bársony jégkrém szerepel;
  • Valentin-napi kávékivonatok a Coffee Planet-től, a Costa Coffee különleges kekszeivel;
  • Voss ásványvíz eper és görögdinnye kivonattal;
  • különleges ízesítésű Dilmah teák, köztük élénkítő kamilla és jeges fekete teák, valamint rum-alapú marokkói mentás mojito tea, amelyek mellé florentine sütemény és teakeksz is társul;
  • az Emirates kényeztető szolgáltatásai közül a Timeless Spa-ban szintén különleges akciók várhatók.

 

Az Emirates hálózatának 42 lounge-ában a légitársaság séfjei különleges, szív alakú ínyencségekkel készültek az alkalomra. A február 13-15. között elérhető Valentin-napi desszertkínálatban többek között a következők édességek szerepelnek:

 

  • Ausztráliában fehércsokoládé szívekkel díszített mud cake csokoládé ganázskrémmel és bogyós gyümölcs coulis-szal,
  • Shanghaiban rózsaszín makaronok és szív alakú moussetorták.

 

A regionális fogásokból ihletődő fedélzeti menüt szintén egy csipet romantikával fűszerezik meg ez alkalomból. Valentin napon az Emirates minden hosszabb távon utazó vendégének különleges desszertkínálattal kedveskedik:

 

  • a First osztály snack csomagjaiba epres-tejszínes Lakrids édesgyökér-cukorka került;
  • a First és Business osztály utasai étkezések utáni kényeztetésként fehércsokoládé mousse-szal rétegezett eper feulletine és eperzselével díszített szívek közül válaszhatnak;
  • az Economy osztály utasainak pedig kandírozott szivecskékkel díszített fekete csokoládé mousse-t szolgálnak fel.

Az utasok az Emirates díjnyertes fedélzeti szórakoztató rendszere, az ice segítségével is könnyedén Valentin-napi hangulatba kerülhetnek. A szórakoztató rendszer februári összeállításában számos klasszikus szerepel:

 

  • a „Szeress, ha mersz” (Notting Hill), az „Álljon meg a nászmenet!” (My Best Friend’s Wedding) és a „Mamma Mia! Sose hagyjuk abba” (Mamma mia! Here we go again) romantikus vígjátékok;
  • az 1973-as klasszikus, az „Ilyenek voltunk” (The Way We Were) mellett
  • az Emirates különleges lejátszási listákkal is készült erre az alkalomra: a „Romantic Moments” és a „Love at First Flight” listákra romantikus dalokat válogattak. Az utasok a légitársaság új, innovatív okostelefonos alkalmazásában már utazásuk előtt elkészíthetik saját lejátszási listájukat a kedvenc zenéjükkel, filmjeikkel és tv műsoraikkal, ezt pedig indulás előtt szinkronizálhatják az ülőhelyükkel a fedélzeten.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr614621578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása