Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Télen is érdemes útnak indulni – Országszerte kedvezmények várják a belföldi utazókat

2019. január 21. - EuroAstra

image22_4.jpg A Magyar Turisztikai Ügynökség télen is a hazai úti célok és a négy évszakos Magyarország attrakcióinak felfedezésére ösztönöz. Január 15. és február 28. közt „Helló Tél!” néven több mint 150 szálláshely, fürdő, étterem és más turisztikai attrakció várja speciális ajánlatokkal és kedvezményekkel a belföldi utazókat.

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) célja bemutatni, hogy Magyarország minden évszakban, így a télen is számos látnivalót, felfedezésre váró tájat kínál a belföldi utazók számára, így ilyenkor sem kell otthon maradni vagy külföldön keresni kikapcsolódási lehetőséget. Az MTÜ együttműködik azon szálláshelyekkel, fürdőkkel, éttermekkel és más turisztikai attrakciókkal, akik most kifejezetten a téli időszakra koncentrálva készítettek elő különleges ajánlatokat a hazai úti célokat választóknak. Az ajánlatokat az MTÜ a belföldi utazást népszerűsítő weboldalán, a hellomagyaroszag.hu-n gyűjtötte össze, ahol a látogatók részletes tájékoztatást kaphatnak a kedvezményt nyújtó szálláshelyek, fürdők, éttermek és más turisztikai attrakciók köréről, illetve az általuk biztosított egyedi kedvezményekről. 

A hellomagyarszag.hu a „Helló Tél!” ajánlatok mellett továbbra is inspirációt nyújt a belföldi utazásokhoz, a weboldalon ugyanis a leghidegebb hónapokban is számos tippet olvashatunk a belföldi utazás megtervezéséhez. A magyar utazók folyamatosan töltik fel a weboldalra a számukra kedves helyeket, ajánlanak kevésbé ismert, ám vonzó látnivalókat, így a tavaly ősszel megújult weboldalon a térkép alapú élménymegosztó információs tér minden nap újdonságokkal szolgál a látogatóknak.

A hétköznapi emberek által ajánlott helyek és élmények mellett ismert közéleti személyiségek is hozzájárultak a belföldi utazás népszerűsítéséhez, az elmúlt hónapokban saját személyes élményeiket osztották meg a hellomagyarorszag.hu-n.

Szinetár Dóra többek között Lillafüredet ajánlotta a potenciális utazók figyelmébe, amely az egyik kedvenc magyarországi helye: "Kislány koromban a szüleimmel sokszor jöttünk kirándulni a varázslatos Hámori-tó környékére, de a férjem révén is fontos ez a hely, hiszen ő miskolci, és az apukája fiatalkorában a Palotaszálló főszakácsa volt. Zorka lányomnak pedig évek óta ez a kedvenc téli kirándulóhelye" – fogalmazott. "Nálunk rendszeres családi program a belföldi kirándulás, mindig szerettem a gyerekeimmel újra felfedezni azokat a vidékeket, amik számomra kedvesek lettek valamiért. És az, hogy így mások számára is kedvet csinálhatunk az utazáshoz, külön öröm számomra!” – mondta Szinetár Dóra színésznő, énekesnő.

Azurák Csaba műsorvezető családjával rengeteget utazik Magyarországon, számos élménye kötődik belföldi kirándulásokhoz, többek között Debrecen városához, így a műsorvezető mások mellett a cívisvárost ajánlotta az utazók figyelmébe: „Szabó Magda városában valahogy mindig úgy érzem, hogy lelassul az idő. (…) A patinás, történelmi egyetem, a Nagyerdei séták, a rengeteg kulturális látnivaló mindig tartalmas kikapcsolódást biztosítanak. Szerencsére egy évben többször is eljutunk, mivel a feleségem húgáék ott élnek. Így első kézből értesülünk egy-egy új kiállításról vagy koncertről.” – számolt be debreceni kötődéséről Azurák Csaba.

Fördős Zé gasztroblogger, műsorvezető szintén nagy örömmel osztotta meg a hellomagyarorszag.hu látogatóival egyik legkedvesebb belföldi helyét, amely a Balaton térségéhez kötődik: „A Balaton északi partján található tanúhegyekről elképesztő látvány fogad bennünket. Érdemes a környéken barangolni, hogy felfedezzünk magunknak az eldugott kis fogadókat, ahol helyi különleges ételeket kóstolhatunk, és tuti többet találunk, mint egy szimpla lángos”.

A www.hellomagyarorszag.hu oldalon a térképen elérhető tartalmakon túl bővebb leírások is olvashatóak az egyes hazai desztinációk látnivalóiról, legyen szó kulturális, aktív, természeti, gasztronómiai vagy gyógyturisztikai élménylehetőségekről.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr7014574306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása