Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Viasat World csatornák 2019. január - februári premierjei

2019. január 20. - EuroAstra

viawo.jpgA londoni központú Viasat World a Viasat Nature, Viasat History és Viasat Explore után, 2017 decemberében indította útjára az Epic Dramat Európa 11 országában. A ma 16 piacon jelen lévő, reklámmentes csatorna 10 millió előfizetőt tudhat magáénak. (lásd: https://euroastra.blog.hu/2019/01/10/ujabb_szolgaltatok_lattak_fantaziat_az_epic_dramaban) Kínálatában kosztümös drámáktól a történelmi, kaland és akciós sorozatokon át a krimikig szerepelnek elismert filmes szériák.

 

2019. január 20-tól vasárnaponként 21 órától (Epic Drama)

Jamestown - 1. évad 8x45 perc

Virginia, 1619: Az Újvilág első kolóniájának története ott kezdődik, amikor az alapítás után 12 évvel feleségjelöltek csatlakoznak az addigi férfitársasághoz, és ezzel egyetemben szerelem, vágy, hatalom, erőszak és a túlélésért folytatott küzdelem is megjelenik Virginiában. A javarészt Magyarországon forgatott történelmi sorozat készítői és szereplői életük során közösen 7 BAFTA-jelölést és 2 BAFTA-díjat, 1 Emmy-jelölést és 1 Emmy-díjat gyűjtöttek be.

 

2019. január 28-30., 21 óra (Epic Drama)

Mrs. Wilson - 1. évad 3x60 perc

Alison Wilson hazatér férjéhez, Alexanderhez, nem sokkal annak hirtelen halála előtt. Alison, akit elvakít a gyász, meghökken, amikor megjelenik egy nő és állítja: ő Alex igazi felesége. Az igaz történet egy bigámista ügynök életét fedi fel, főszereplője pedig a Golden Globe-díjas Ruth Wilson, aki saját nagymamáját játssza a saját családi történetükben. A cselekményszál már az első epizódban elgondolkodtatja nézőit: vajon mennyire ismerjük azt a személyt, akit szeretünk?

 

2019. február 3-tól vasárnaponként 17 órától (Viasat Nature)

Élet: az első lépések - 1. évad 3x60 perc

Minden állatkölyök számára az első napok, hetek és olykor hónapok jelentik a legnagyobb kihívást: a legmeredekebb tanulási időszakkal néznek szembe pont akkor, amikor a legsérülékenyebbek. A természet viszont számtalan leleményes stratégiát hívott életre, amely segíti ezen ifjoncokat – a nehézségek ellenére is – megélni a felnőtt kort. A sorozat dokumentaristája a David Attenborough mellett gyakorlatozó Patrick Aryee biológus, aki végigköveti, miként győzik le a kihívásokat ezek az apró hősök.

 

2019. február 4-től hétköznaponként 17 órától (Viasat Nature)

Szuper állatorvos - 5. évad 6x60 perc

A Fitzpatrick Regerrals – ahol törött lábú nyulaktól rákos kutyákig havonta több száz új eset akad – a világ egyik legnagyobb és legjobb állatkórháza. Itt minden állati vészhelyzethez szükséges az odaadó emberi háttér: a szenvedélyes sebész, Noel Fitzpatrick egy 100 nővérből, gyógytornászól és hidroterapeutából álló csapatot vezet. Számos műtőjével, rehabilitációs medencéjével és radiológiai osztályával a kórházi ápolás szintje még a beteg embereket is kielégítené. Az ismét járni tanított francia bulldogoktól a kutyáig, aki rozsomák-féle fémrudat kap a lábába, a sorozat tele van a legszokatlanabb állatorvosi esetekkel, és sok-sok boldog gazdival, akiknek korábban azt mondták, hogy nincs remény.

 

A világháború 80. évfordulójának alkalmából a csatorna január 21-27. között Holokauszt emlékhetet tart, amelynek során a téma jegyében folyik majd a műsorfolyam a hét minden napján.

2019. január 21., 20 óra (Viasat History)

Aribert Heim: Mauthausen Doktor Halála

Aribert Heim gúnyneve Dr. Halál volt, akit a Mauthausen koncentrációs tábor egyik leggonoszabb kínzójaként tartottak számon. A dokumentumfilm vizsgálja a férfi életét és lelkületét, akinek erőszakosságát még perverzitás is terhelte.

 

Premier: 2019. február 17-től minden vasárnap 20 órától (Viasat History)

A birodalom vége - 1. évad 4x60 perc

A történelmet újszerű és hiteles nézőpontból bemutató, két részes sorozat, amelynek műsorvezetője a filmes és történész David Adams. David górcső alá veszi azokat a királyi dinasztiákat, amelyek látványosan omlottak össze, valamint bemutatja olyan nagy királyok és uralkodók drámai történeteit, mint Nagy Károly, Sáh Dzsahán és Attila, a hun – őket és kevésbé nagyszerű családjukat. A sorozat felderít és bemutat kevéssé ismert, de világméretű történéseket is, Franciaországba, az Egyesül Királyságba, Grúziába, Üzbegisztánba, Kínába és Indiába utazva.

 

Premier: 2019. február 9-től szombatonként, 18:30-tól (Viasat Explore)

Hatalmas mérnöki hibák - 1. évad 10 x 60 perc

Az emberek több mint 10 000 éve építenek és azt is elmondhatjuk, hogy magas szinten műveljük a mérnöki tudományt. Mégis minden évben hallunk történeteket építési szerencsétlenségekről a világ minden pontjáról. A sorozat tervezők, szemtanúk és szakértők segítségével a rendkívülitől a nevetségesig tárja fel a legdurvább kudarcokat, hovatovább azokat a „hajszálon múlt” eseteket, amikről a mérnökök inkább nem beszélnek.

 

2019. február 15-től péntekenként 21:45-kor (Viasat Explore)

A feladatosztó - 1. évad 6 x 60 perc

A feladatosztó egy nem szokványos, de igen mulatságos játék-show. A komikus Greg Davies jobbkezével, Alex Horne-nal egy sor elképesztő és agyament feladat elé állít angol humoristákat, akik kénytelenek így legkreatívabb énjüket elővenni. Kisilabizálják például, hogyan lehet lovaglás közben lovat festeni, tojástartót könnyel megtölteni, vagy filmet visszafelé készíteni. Abszurd feladatok, igen vicces megoldások!

 

http://www.viasatworld.com

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr4114569966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása