Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Újabb szolgáltatók láttak fantáziát az Epic Dramaban

2019. január 10. - EuroAstra

epic.jpg2018. január 8-tól már a Magyar Telekom, a következő naptól pedig a Vidanet kábelszolgáltatók kínálatában is szerepel az Epic Drama, mindjárt az év elején olyan sorozatokkal, mint a Jamestown, a Mrs. Wilson, vagy a Maltese. Ezzel az újdonsággal mind a négy, Viasat World által sugárzott csatorna elérhetővé vált hazánk legnagyobb szolgáltatóinak választékában.

 

A londoni központú Viasat World a Viasat Nature, Viasat History és Viasat Explore után, 2017 decemberében indította útjára az Epic Dramat Európa 11 országában. A ma 16 piacon jelen lévő, reklámmentes csatorna 10 millió előfizetőt tudhat magáénak. Kínálatában kosztümös drámáktól a történelmi, kaland és akciós sorozatokon át a krimikig szerepelnek elismert filmes szériák.

 

A Magyar Telekommal kötött együttműködést közel egyévnyi előkészítő munka előzte meg, és büszkék vagyunk arra, hogy a szerződés nyomán immáron mindhárom nagy kábelszolgáltató komolyan felfigyelt az Epic Dramara. 2019 januárjától a magyar háztartások nagyságrendileg fele fogja már a drámák adóját. Nézőinknek és a szolgáltatóknak mindenképpen nagy köszönet jár az elmúlt egy év bizalmáért, amelyért cserébe továbbra is azon leszünk, hogy a legjobb és legújabb sorozatokat tűzzük műsorra – nyilatkozta Horváth Tamás, a Viasat World kereskedelmi igazgatója. Hozzátette, a drámacsatorna január 8-tól a Magyar Telekom IPTV, SAT, TV GO és Szuper Családi HD előfizetői körében érhető el. Ezen felül az Epic Drama SVOD tartalmai megjelennek a Magyar Telekom havidíjas on demand szolgáltatásában, a MoziKlubban is, már az első negyedévben mintegy 250 órányi sorozattal. 

 

Vállalatunk folyamatosan figyelemmel kíséri az előfizetői igényeket és azok változásait, és örömünkre szolgál, hogy egy olyan csatornával tudjuk a programkínálatunkat szélesíteni, amely színvonalas drámasorozatokat kínál előfizetőink széles körének – mondta a csatorna indulása kapcsán Rajki Annamária, a Magyar Telekom TV és entertainment központvezetője.

 

Az Epic Drama január 9-étől a Vidanet kínálatában is megjelenik, a családi csomag előfizetői számára.

 

Az első negyedév egyik kiemelt kosztümös sorozata a csatornán a Mrs. Wilson, egy bigámista ügynök igaz története lesz. A főszereplőt Ruth Wilson alakítja, aki A viszony című sorozatért már kiérdemelte a Golden Globe szakmai elismerését is. A színésznagyság ebben a szerepben most saját nagymamáját alakítja, hiszen a cselekmény az ő családjának valós története. Szintén az Epic Dramara jön a javarészt Magyarországon forgatott Jamestown történelmi sorozat összes évada – az első széria mindjárt január közepén indul. Az Újvilág lényegében első kolóniájának története ott kezdődik, amikor az alapítás után 12 évvel, 1619-ben feleségjelöltek csatlakoznak az addigi férfitársasághoz, és ezzel egyetemben szerelem, vágy, hatalom, erőszak és a túlélésért folytatott küzdelem is megjelenik Virginiában. A maffiasorozatok kedvelőinek pedig leginkább a hetvenes években, vintage autókkal játszódó Maltese: The Mafia Detective című kemény, ugyanakkor elbűvölő thriller ajánlott.

 

https://epicdrama.hu

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr6214548126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása