Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

A Mikulás titkos élete képekben

2018. december 06. - EuroAstra

A Sony észt fotós nagykövete, Kaupo Kikkas lencsevégre kapta hogyan készülődik a Mikulás a Karácsonyra

 

f_kk_06722.jpgKíváncsi vagy mit csinál a Mikulás, amikor nem ajándékokat tesz a karácsonyfa alá és hogyan készül fel az ünnepi időszakra? A választ a Sony nagykövete, Kaupo Kikkas mutatja meg képekben, aki a Télapó minden mozzanatát megörökítette az idén.

 

f_kk_06520.jpgAz észt zenei és képzőművészeti fotós, Kaupo Kikkas a finnországi Vizuális Művészetek Intézetében tanult fotózni, díjnyertes klasszikus zenei portréit (klarinét, szaxofon- és ének) azonban a terepen szerzett tudásának tulajdonítja. Tizenkét évig szinte csak képzőművészeti fotózásokat vállalt, és bár székhelye Észak-Európában van, gyakran dolgozik Londonban, Berlinben és az Egyesült Államokban. Személyes és az Amazonas esőerdeiről szóló projektjei mellett elkészítette a temetőkről készült tanulmányát, a palabányászokról készült portrésorozatát és az egyiptomi sivatagban található elveszett mozi képeit.

f_kk_06609.jpg Munkáit világszerte elismerik. Számos könyv és klasszikus zenei album borítóját fotózta, munkáival pedig gyakran találkozhatunk magazinokban is. 2013-ban a WPPI Las Vegas 16x20-as fotópályázatán a legjobb kereskedelmi portréfotós díját nyerte el, 2011-ben pedig megkapta a legjobb észt portréfotósnak járó elismerést a Balti Fotográfiai Fesztiválon. Amikor nem dolgozik, szívesen megy kempingezni (és fotózni) Lappföldre. Néha még szaxofont is ragad, néhány ital után pedig akár énekel is.

https://www.sony.hu/alphauniverse/ambassadors/kaupo-kikkas

 f_kk_06392.jpg

Az új Sony α Universe Europe weboldal 2018 augusztusától, 22 európai nyelven várja az érdeklődőket. A legfrissebb hírek és tartalmak regisztráció után válnak elérhetővé.

 f_kk_06749.jpg

f_kk_06247.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr1214437860

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása