Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Partneri együttműködés a finn Mandatum Life és a Saxo Bank között

2018. október 30. - EuroAstra

index_5.jpegA Mandatum Life 2019 első felében indítja el új online kereskedési platformját, amely a Saxo Bank platformján alapul

 

A Mandatum Life az online kereskedelmi platformjának elindításával lehetővé teszi a finn befektetők számára, hogy a világ piacairól több mint 35 000 pénzügyi eszközhöz – részvényekhez, ETF-ekhez, devizapárokhoz, árupiaci termékekhez - férjenek hozzá, olyan környezetben, amelyben fejlett eszközök és szolgáltatások támogatják a tevékenységüket.

 

„Nagy lehetőséget látunk a finn piacban, mivel Finnország le van maradva a többi észak-európai országhoz képest a befektetési tevékenység területén. A Mandatum Life ezért új lehetőségeket szeretne kínálni a finn befektetőknek, hogy globális szinten is diverzifikálhassák eszközeiket. A missziónk továbbra is ugyanaz: gazdagabbá szeretnénk tenni a finneket, így ez a lépés minden szempontból illik a stratégiánkba” – mondta a Mandatum Life vezérigazgatója, Petri Niemisvirta.

 

“A digitális szolgáltatások súlya egyre nő, és ennek szellemében szeretnénk a legjobb szolgáltatásokat biztosítani ügyfeleinknek. Az ügyfeleink válogathatnak a különböző befektetési és kereskedési alkalmazások közül, az eszközök tárháza igen gazdag, így a befektetők minden szegmensének le tudjuk fedni az igényeit” - tette hozzá Niklas Odenwall, a Mandatum Life kereskedési szolgáltatásokért felelős igazgatóhelyettese.

 

A Mandatum Life új kereskedési platformjának alapját a Saxo Bank szolgáltatja, amely globális szinten több mint 120 pénzintézet számára biztosítja a kereskedési és befektetési technológia alapját.

 

Kim Fournais, a Saxo Bank vezérigazgatója és alapítója így kommentálta az együttműködést: „Büszkék vagyunk arra, hogy a Mandatum Life partnerei lehetünk, és hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a finn befektetők és kereskedők magas szinten kezelhessék a befektetéseiket, és mind az eszközosztályok, mind a földrajzi régiók tekintetében diverzifikálhassák portfólióikat.”

 

Az együttműködésben a Mandatum Life kezeli az ügyfélkapcsolatokat, míg a Saxo Bank biztosítja a kereskedési szolgáltatásokat a platformot.

 

A Mandatum Life Finnország egyik legelismertebb pénzügyi szolgáltatója, a Sampo Csoport tagja. A Mandatum Life számos szolgáltatást kínál, köztük vagyonkezelést, befektetési és megtakarítási szolgáltatásokat, kockázati biztosításokat, valamint érdekeltségi rendszerek kialakítását és kezelését.

 

A Mandatum Life részvényeinek teljes állománya a Sampo plc. tulajdonában van. A Mandatum Life működése Észak-Európára és a balti országokra terjed ki, és mintegy 250 000 magánszemély és 25 000 vállalat tartozik az ügyfelei közé.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr8714331517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása