Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

UPS TÖRTÉNETÉNEK LEGNAGYOBB BŐVÍTÉSÉT HAJTJA VÉGRE UPS MY CHOICE® SZOLGÁLTATÁSÁBAN

2018. október 14. - EuroAstra

image6_22.jpgA UPS (NYSE: UPS) a most bejelentette, hogy 96 újabb országra terjeszti ki UPS My Choice szolgáltatását, ezzel az összesen 112 országban és közigazgatási területen érhető már el. Az Ázsiába és a csendes-óceáni térségbe, Afrikába, Latin-Amerikába, az Indiai szubkontinensre, valamint a Közel-Kelet térségébe, illetve számos európai piacra is belépve a csomagszállítás-kezelő szolgáltatás a világ valamennyi nagy e-kereskedelmi piacán elérhető lesz az idei ünnepi szezonra.

 

A bővítés, mely jóval meghaladja a UPS My Choice szolgáltatás eredeti 16 országos elérését, két ütemben valósul meg: az első ütemben a nyáron 48 országban vált elérhetővé a szolgáltatás, a második ütem pedig újabb 48 piacot von be az elkövetkező az elkövetkező időszakban.

 

“A UPS My Choice felhasználói email üzenetben értesülnek a kézbesítés megindulásáról, annak idejéről a kiszállítást megelőző napon, illetve a sikeres kézbesítésről is” – mondta el Nando Cesarone, a UPS International elnöke. – “A szállíttatóknak a szolgáltatás révén kevesebb ügyfélérdeklődésre kell reagálniuk, kevesebb az elmaradt kézbesítés is, miközben a felhasználók jobb láthatóságot kapnak, sőt sok esetben arra is lehetőségük nyílik, hogy a kiszállítás helyszínét és időpontját módosítsák.”

 

A hét éve bevezettet szolgáltatás történetének legnagyobb bővítése egybeesik a UPS My Choice 52 milliomodik tagjának belépésével, melyből több mint hatmillió Európában található. A méretnek és földrajzi kiterjedésnek ilyen mértékű kombinációja komoly előnyt jelent az e-kereskedelem résztvevőinek, miközben a határokon átívelő e-vásárlás folyamatosan nő.

 

A globális bővítés révén a fogyasztók hasznos figyelmeztetéseket kapnak telefonjukra, melyek segítségével kényelmesebb a szállítmányok kezelése. Ahol a technológiai feltételek adottak, a felhasználók elirányíthatják csomagjaikat egy UPS Access Point® felvételi helyre, más címre küldhetik azt, vagy másik naponis kézbesíttethetik. Jelenleg több mint 28,000 UPS Access Point helyszín érhető el világszerte, ahol az ügyfelek biztonságban tudhatják csomagjaikat, és kényelmesen, a saját időbeosztásuk szerint vehetik át azokat.

 

Az új célországok bevonása a UPS My Choice programba UPS azon képességén nyugszik, hogy a cég megérti a digitális korszak igényeit. A cég globális UPS Pulse of the Online Shopper™ kutatása szerint a fogyasztók, és különösen a városi környezetben élők egyre inkább hajlanak az alternatív kézbesítési opciókat igénybe venni, illetve e lehetőségek különösen népszerűek az online vásárlók körében. A UPS My Choice program kibővítése nagyobb láthatóságot biztosít a az ügyfél számára kiszállítási folyamat során, akárhol és akárhogy is kívánja megkapni a csomagját.

 

“Miközben a UPS már több mint negyed százada nyújt nyomon követési szolgáltatást, ma már a fogyasztók több választást, a nagyobb ellenőrzés lehetőségét és kényelmes megoldásokat is keresnek” – mondta el Cesarone. “Az újabb célországok bevonásával a szolgáltatásba azt üzenjük, hogy biztosítani kívánjuk mind a szállíttatók, mind az ügyfeleik számára a szükséges eszközöket a csomagjaik célba jutásához.”

 

Országok és közigazgatási területek, ahol a UPS My Choice elérhető

Albánia

Kongói D.K.

Indonézia

Hollandia

Spanyolország

Algéria

Costa Rica

Írország

Új-Zéland

Sri Lanka

Angola

Horvátország

Izrael

Nicaragua

Svédország

Argentína

Ciprus

Olaszország

Nigéria

Svájc

Ausztrália

Csehország

Elefántcsontpart

Norvégia

Tajvan

Ausztria

Dánia

Japán

Omán

Tanzánia

Azerbajdzsán

Djibouti

Jordánia

Pakisztán

Thaiföld

Bahamák

Dominikai Közt.

Kazahsztán

Panama

Tunézia

Bahrein

Ecuador

Kenya

Paraguay

Törökország

Banglades

Egyiptom

Dél-Korea

Peru

Amerikai Virgin-szigetek

Belgium

El Salvador

Kuvait

Fülöp-szigetek

Uganda

Bermuda

Észtország

Lettország

Lengyelország

Ukrajna

Bolívia

Etiópia

Litvánia

Portugália

Egyesült Arab Emirátusok

Bosznia-Hercegovina

Finnország

Luxemburg

Puerto Rico

Egyesült Királyság

Brazília

Franciaország

Makaó

Katar

Egyesült Államok

Bulgária

Németország

Malawi

Románia

Uruguay

Burundi

Ghána

Malajzia

Oroszország

Venezuela

Kamerun

Gibraltár

Málta

Ruanda

Vietnám

Kanada

Görögország

Mauritius

Szaúd-Arábia

Zambia

Kajmán-szigetek

Guatemala

Mexikó

Szerbia

Zimbabwe

Chile

Honduras

Moldova

Singapore

 

Kína

Magyarország

Marokkó

Szlovénia

 

Kolumbia

India

Mozambik

Dél-Afrika

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr5414296267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása