Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Két éve piacon hazánk első lakásalapja

2018. október 06. - EuroAstra

image3_25.jpgA Duna House két éve indította útjára első Magyar Lakás Ingatlanalapját, amely segítségével pénzügyi befektetésként, közvetlen lakásvásárlás nélkül lehetünk részesei a fejlődő ingatlanpiac előnyeinek és kimagasló hozamának. Az alap eddigi legmagasabb, az ingatlanalapok közül is kiemelkedő 11%-os éves hozamot ért el, átlagos, lakóingatlanpiaci kockázatvállalás mellett (hitel- és érdemi devizakitettség nélkül), valamint kezelt vagyon értéke is átlépte a 3 milliárd forintot.

 

„Két éve egy teljesen új és egyedi terméket vezettünk be a befektetések világába. A Duna House Cégcsoport lakóingatlanok területén szerzett szaktudását befektetési termékként az első magyar lakás ingatlanalapba hangolta össze és így lehetőséget ad azoknak az embereknek, cégeknek, intézményi befektetőknek, akik eddig nem tudtak, nem akartak vagy nem mertek a lakóingatlanok növekvő piacából részesedni.” – nyilatkozta Czeiler-Fóris Angelika, az Impact Alapkezelő Zrt. ügyvezető igazgatója. „Az elmúlt két év eredményei minket igazolnak, átlagos piaci kockázat mellett elért kimagasló hozamadataink és növekvő árfolyamunk immár befektetési jegy formájában is még vonzóbbá tette a hazai lakóingatlanpiacot, amelytől az elemzési osztályunk megállapításai alapján további növekedést várunk. Aki kicsit több, mint két évvel ezelőtt, a kibocsátás pillanatában csatlakozott az alaphoz, már több mint 20%-os évesítés nélküli hozamot tudhat magáénak.”

 

Miért és hogyan fektessünk lakóingatlanba?

Az elmúlt évek ingatlanpiaci fellendülése láttán sokan gondolkoztak el a lakás, mint befektetési termék lehetőségéről. Az elegendő tőkével rendelkezők a DH Alap megjelenéséig az egyedi, valós ingatlanbefektetés és a lakóingatlanokat érdemi mértékben nem tartalmazó ingatlanalapok nyújtotta lehetőség közül választhattak. A két éve bevezetett terméknél azonban jelentős előnyt nyújt, hogy a befektetést nem egy vagy több, de nagyon nagyértékű ingatlanban, hanem a sok elem miatt egy kevésbé kockázatos portfolióban tudjuk elhelyezni, amely 93%-os bérbeadottsági mutatójával folyamatos bevételt biztosít az alapot vásárlók számára. Ráadásul a lakóingatlanok megvásárlásakor, fenntartásakor jelentkező̋ járulékos költségekkel és időráfordítással sem teljes körűen kell számolnunk, amely a kényelem mellett további, forintosítható előnyöket jelent.

 

A Duna House Magyar Lakás Ingatlanalap lehetőséget nyújt azoknak is, akik nem rendelkeznek elég tőkével egy saját lakás megvásárlásához, de mégis szeretnének a hazai lakóingatlan piac hozamaiból részesedni. Akár már egy befektetési jegy megvásárlásával közel 60 lakás résztulajdonoságnak érezhetjük magunkat, és ebben az esetben még a bérlők ügyes-bajos dolgaival sem nekünk kell foglalkozni.

 

A Duna House Magyar Lakás Ingatlanalapról minden információ elérhető: http://www.lakasalap.hu/, www.impactalapkezelo.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr2914280547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása