Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Paulaner Oktoberfest Budapest 2018

2018. szeptember 10. - EuroAstra

image5_15.jpg   A világ legnagyobb sörfesztiválja idén is ellátogat Budapestre, így Magyarországon immár hatodik alkalommal élhetik át az igazi bajor élményt vendégeink 2018. szeptember 27–30. között a Kincsem Parkban. A budapesti rendezvény alternatívát kínál mindazoknak, akiknek személyesen nincs lehetőségük Münchenben megtapasztalni ezt az utánozhatatlan közösségi élményt.


Az idei évtől kezdve az uj rendezvényszervező cég az Ever Drink Kft., mint a Paulaner Brauerei Gruppe GmbH & Co. KGaA hazai képviselője saját hatáskörében szervezi a PAULANER OKTOBERFEST BUDAPEST sörfesztivált. A tematikusan felépített forgatókönyv szerint a programok jellegével a fesztivál valamennyi napja két részre bontható, így sokkal színesebb programlehetőséget kínál.A délutáni órákban és hétvégén a családokat is várják szeretettel: a gyerekek részére részben ingyenes programokkal készülnek, mint bungee jumping- trambulin, kézműves foglalkozások, póni lovaglás. Az ingyenes programok mellett vidámpark is várja látogatókat. A rendezvény 14 éves korig ingyen látogatható.


Kora estétől hajnalig népszerű hazai fellépők szórakoztatják vendégeinket. Két sörsátorral készünek: a Paulaner Oktoberfest sátorban hazai fellépők koncertjeire bulizhatunk, míg a Zimbo sramli sátorban német hagyományőrző sramli zenekarok húzzák a talpalávalót.Az Oktoberfest hagyományaihoz igazodva - szintén a délutáni és kora esti órákban - a Kincsem Park által szervezett agár-, galopp-, és lóverseny futamok szórakoztatják a publikumot.


Az eredeti bajor Oktoberfest sörök mellett látogatóink hazai kézműves söröket és egyéb nemzetközi sörmárkákat is kóstolhatnak.A bajor és hazai gasztronómiai kirándulást egész nap biztosítja az önmagában is nagyon népszerű Food Truck Catering.

www.oktoberfestbudapest.hu 

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr1014227965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PaulanerShop · www.paulanershop.hu 2018.10.06. 04:43:53

Barátokkal pénteken (09.28.) voltunk kint. A sör nagyon jó volt, de ez Nekünk nem volt meglepő ;). A Nagy Feró és a Beatrice csak hab volt a sörünkön! Fergeteges buli volt.
www.paulanershop.hu/sor
süti beállítások módosítása