Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Friss készételekkel bővült a Tesco élelmiszer-kínálata

2018. július 13. - EuroAstra

Fogyasztásra kész saláták, szendvicsek, wrapek és pizzák is szerepelnek a Tesco új sajátmárkás termékei között. A természetes alapanyagok felhasználásával készülő, mesterséges adalékanyagokat nem tartalmazó készétel kínálatot a közép-európai piacon vezették be. A kínálatban a cseh, lengyel, szlovák és magyar vásárlók hagyományos érlelésű magyar szalámit tartalmazó szendvicsek közül is választhatnak.

A Tesco beszállítóival közösen fejlesztette ki a júniusban bevezetett új, tartósítószer- és adalékanyagmentes termékcsaládját, amely hatféle bagettből, kétféle wrapből, salátákból, pizzákból és szendvicsekből áll. Utóbbiakhoz Magyarországon készülő, hagyományos érlelésű szalámit is használnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr3014106659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása