Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Világsztárok az idei ZEnergia koncerten

2018. június 28. - EuroAstra

1image9.jpgMiklósa Erika operaénekesnő, Balázs János zongoraművész és Lajkó Félix hegedűművész lesznek a sztárfellépői a ZEnergia elnevezésű komolyzenei koncertnek, amelynek idén a Budavári Palota Oroszlános Udvara ad otthont. Az esemény az MVM Zrt. szervezésében július 21-én kerül megrendezésre.
Az MVM Csoport harmadik alkalommal mutatja be nagyszabású jótékonysági komolyzenei koncertjét, amelyen a zeneművészet kiválóságai tolmácsolásában virtuóz módon keverednek az ének-, a zongora-, illetve a hegedűszólamok. Az est folyamán a Prima Primissa és Liszt Ferenc-díjas művészek mellett a 2017-es év Junior Prima díjasai is színpadra lépnek.

A vállalatcsoport hagyományosan jótékonysággal kapcsolja össze szabadtéri zenei eseményét. A ZEnergia koncertre támogatói ülőhelyek vásárolhatók, a jegyeladásból befolyt összeget pedig az MVM a pécsi Dóri Ház, Magyarország első gyermekhospice háza számára ajánlja fel. Az érdeklődők tavaly a Bazilika monumentális épületét láthatták új köntösbe öltözni a zeneszót kísérő fényfestéssel. Az idei rendezvény nem csak hangzásban, de látványvilágában is a sokszínűségre épít, kiemelt szerepben mutatkozik be a Nap szimbolikája a Budavári Palota Oroszlános Udvarában.
MVM Zrt. és a komolyzene
Az MVM régóta elkötelezett támogatója a magyar és nemzetközi zeneművészetnek. Az MVM Koncertek keretében közel 20 éve hozza el a világ legkiemelkedőbb komolyzenei előadóit Magyarországra, a Junior Prima-díj társalapítójaként pedig a fiatal zeneművészek karrierjének előmozdításához járulunk hozzá.

Az MVM 2016-ban hívta életre a ZEnergia elnevezésű nagyszabású szabadtéri koncertjét, amely a jótékonyság mellett azzal a céllal jött létre, hogy az igényes zeneművészet innovatív köntösbe bújtatva közelebb kerüljön az emberekhez..

További információk és támogatói jegyek vásárlása: www.mvmzenergia.hu

Helyszín és időpont: Budapest, Budavári Palota, Oroszlános udvar, 2018. július 21. (szombat) 20:30

 

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr3214073199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása