Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Az UNIQA biztosítja a MOL LIMO flottát

2018. január 31. - EuroAstra

mol21000x666.jpgAz UNIQA a hivatalos biztosítója a MOL új, MOL LIMO néven induló közösségi autómegosztó szolgáltatásának. A 300 autóból álló flottához a Casco biztosítást az UNIQA szolgáltatja.

Január végén indul a MOL LIMO közösségi autómegosztó szolgáltatás 100 elektromos és 200 benzines Volkswagen up! járművel, megközelítőleg 60 km2-es szolgáltatási területtel, melybe a belső budai és pesti kerületek mellett a frekventált külső kerületek jelentős részei is beletartoznak majd.

A szolgáltatás percdíjas konstrukcióban lesz elérhető, amelynek előfeltétele az applikációban vagy a weboldalon történő regisztráció. A regisztrációt követően a felhasználó az applikáció segítségével tudja majd indítani az autó bérlését.

A közösségi autózásban élen járó európai nagyvárosok tapasztalatai alapján elmondható, hogy egyetlen megosztott autó képes öt vagy akár tíz saját gépkocsit kiváltani. Ez a közlekedési forma tehát jótékony hatást gyakorol környezetünkre, hiszen elősegíti a városokra jellemző zsúfoltság, illetve forgalom csökkentését. Az UNIQA számára is rendkívül fontos a környezet védelme, ezért is örülünk annak, hogy társaságunk részese lehet ennek a kezdeményezésnek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr8313614893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása