Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Az OTP LAB kutatás-fejlesztési tevékenységet kezd a Váci 1-ben

2017. december 31. - EuroAstra

vaci_1_atrium_view_from_the_office_floors.jpg

Váci ut 1 irodaszint

Az OTP Bank – Közép-Kelet Európa régiószintű, minőségi pénzügyi szolgáltatója – 450 négyzetméteren alakította ki új kutatás-fejlesztési központját a belváros presztízsépületében, a Váci 1-ben. Az innovatív irodatérben helyet kapott egy speciális oktatási központ, több projektszoba és egy előadóterem is. Az OTP LAB (az OTP Bank kereskedelmi innovációs központja) 2017 decemberében kezdte meg tevékenységét az UNESCO Világörökségi listáján is szereplő épület 4. emeletén.

 

Kovács Attila MRICS – a Horizon Development ügyvezető partnere – így nyilatkozott az OTP költözése kapcsán: “Óriási örömmel tölt el minket, hogy az OTP-t az általunk fejlesztett történelmi épületben üdvözölhetjük, ahol rugalmasan és elegánsan sikerült beillesztenünk az OTP LAB R&D funkcióit egy 1915-ben épült történelmi épületbe. Az általunk kínált irodai megoldások mind megfelelnek a XXI. század fenntarthatósági és műszaki kritériumainak, miközben a környezet, amit mindehhez biztosítunk egy autentikusan felújított neoklasszicista palota.”

Az ingatlan tulajdonosa a müncheni központú ingatlanalap-kezelő csoport, a GLL Real Estate Partners. Vajnai Zsuzsa vagyongazdálkodási menedzser a cég nevében hangsúlyozta: “Az OTP LAB kiemelten üdvözölt bérlő a Váci 1-ben, ingatlanportfóliónk legújabb épületében. A GLL budapesti portfóliója olyan prémiumirodákat foglal magába, amelyek kimagasló színvonalat és minőségi szolgáltatásokat garantálnak bérlőiknek. Az OTP LAB sikeres üzleti működését is ilyen magas szintű szolgáltatással kívánjuk támogatni, amelyben partnerünk a Horizon Development üzemeltetési csapata.

A Váci 1 a DVM group által tervezett és kivitelezett műemléki rekonstrukció, ahol a cégcsoport tervezési, projektmenedzsment, környezettudatos tanácsadási és fővállalkozói részlege egyaránt meghatározó szerepet játszott az épület 2015-ös revitalizációjában.

A Váci 1 jelenlegi bérbeadottsága 100%, utolsóként beköltöző bérlője 2018. áprilisában foglalja majd el irodatereit.

www.vaci1.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr7013531889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása