Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Ismét lehet pályázni az Ozone Zöld-díjra

2017. augusztus 27. - EuroAstra

ozon.jpgÖt kategóriában várja a csatorna az öteteket. Nyolcadik alkalommal lehet pályázni az OzoneTV Zöld-díjára, amely a környezettudatosság fontosságára hívja fel a figyelmet.

 

A csatorna ebben az évben is díjazza azokat az ötleteket, innovációkat, amelyek hozzájárulnak, hogy bolygónk még élhetőbb hely legyen. A pályázók öt kategóriában indulhatnak, a győztest egy szakmai zsűri választja ki az indulók közül.

 

A környezetvédelem, környezettudatosság jegyében indult el ismét az OzoneTV programja, az Ozone Zöld-díj. A jelentkezők magánszemély, nagyvállalat, kis- és középvállalat, civil szervezet, valamint általános iskola kategóriákban nevezhetnek, megvalósult zöld ötletekkel, innovációkkal, amelyek hozzájárultak környezetünk, bolygónk megóvásához, jobbá tételéhez. Olyan személyek, intézmények és vállalatok jelentkezését várja a csatorna, amelyek működésük, hétköznapjaik során törekszenek arra, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjanak maguk után, valamint kiemelt fontossággal kezelik a környezetvédelmet, a fenntartható fejlődést. A program nagykövete Peller Mariann.

 

A nyertesek személyéről egy szakmai zsűri dönt, amelynek tagjai több elhivatott, környezetvédelemmel foglalkozó céget és szervezetet képviselnek:

  1. Béres András, a Herman Ottó Intézet igazgatója, aki egyben a bizottság elnöke is,
  2. Borosnyai Zoltán, a Hulladékgazdálkodók Országos Szövetségének (HOSZ) igazgatója, Lakatos Zsófia, a Magyar PR Szövetség elnöke, és a Global Executive Council alelnöke, Kovács Lajos, a Klímabarát Települések Szövetségének elnöke, a Hegyvidéki Önkormányzat alpolgármestere,

Bauer Zsolt, Climate Reality Project - Al Gore vezette globális klímaprojekt európai vezetője, Antal Alexa, a WWF Magyarország kommunikációs igazgatója és

Kiss Ádám József, a Zöldunió vezetője - tulajdonosa, a Global Executive Council tagja.

A pályázat fővédnöke Dr. Bándi Gyula, az ombudsman, a jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó biztoshelyettese.

 

A győztesek jutalma a névre szóló Zöld-díjon kívül egy interjú az OzoneTv Egyenlítő című műsorában, valamint egy videoriport a díjátadó helyszínén, amely az OzoneTv műsorán és az Origo.hu oldalán is látható lesz.

 

További információk a díjról és a jelentkezésről az OzoneTv oldalán találhatóak.

 

http://www.ozonetvmedia.hu

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr8912779932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása