Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Leadott mobilért 200 forintos jegy jár

2019. november 30. - EuroAstra
image4_38.jpgA Fővárosi Állat- és Növénykertben 2019. december 6-tól 8-ig, péntektől vasárnapig Mikulás hétvégére várják a  kicsiket és nagyokat. Ennek különlegessége, a fokozott figyelem a vadonbeli gorillákra, azok védelmére annak a kampány keretében, mely a használt mobiltelefonok újrahasznosítását szorgalmazza.

 
 Hogy illik össze a gorilla és a mobiltelefon? Úgy, hogy a mobiltelefonok gyártásához szükséges nyersanyagok egy részét épp a gorillák élőhelyén bányásszák, csökkentve ezzel életterüket. 

A három napon át tartó akció keretében mindenki, aki a magával hoz és újrahasznosításra lead egy darab használaton kívüli mobiltelefont, kedvezményes, 200 forintért megváltható jeggyel keresheti fel az Állatkertet.

Védjük együtt a gorillák élőhelyét!

https://zoobudapest.com/tervezz-velunk/programtervezo/programnaptar/2019-12-06-mikulas-hetvege

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr8915325914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása