Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Okosotthon-megoldásait népszerűsíti új kampányában az LG

2019. november 27. - EuroAstra

Hangparancsokkal és mobilon keresztül irányítható intelligens otthoni termékeinek népszerűsítésére indított kampányt az LG Magyarország. A négy országra kiterjedő aktivitás célja bemutatni, hogyan könnyíti meg a mindennapokat a vállalat okosotthon-ökoszisztémája és a termékek által kínált mesterségesintelligencia-megoldások.

 

Az LG mesterséges intelligenciát alkalmazó, okosotthon-ökoszisztémaként összekapcsolható készülékekeit az LG ThinQ márkanév fogja össze. Számos okoseszközön az LG saját szoftvere mellett a Google és az Amazon hangalapú asszisztensei is elérhetők, így ezeket egyszerű hangutasításokkal is irányíthatjuk. A vásárlók az LG termékekkel nem csak kényelmet kapnak, de időt és energiát is spórolhatnak — éppen ezt hangsúlyozza ki a cég új kampánya is. A kampány keretében az LG egy háromrészes kisfilm-sorozatot mutatott be, valamint egy Okosotthon Roadshow-t is elindított.

 

A kisfilmek a vállalat okoseszközeinek — televíziók, mobilok, légkondicionálók, mosógépek, hűtőszekrények — hasznos funkcióit mutatják be szórakoztató és könnyen érthető formában, kiemelve, hogy ezek hogyan könnyítik meg a mindennapi életet. A videók Magyarországon, hazai szereplőkkel forogtak, az LG pedig regionális központként négy ország — Szerbia, Bulgária, Horvátország és Magyarország — saját nyelvére adaptálva mutatta be őket, elsősorban a márka saját YouTube és Facebook felületeire koncentrálva.

 

A videók két alternatívát mutatnak egy-egy probléma megoldására: amíg a technológiai vívmányokért rajongó Endre saját maga készít kreatív kütyüket, az okoseszközöket használó Judit sportolás közben, vagy a kanapéról egyszerűen irányítja otthonát az LG készülékeivel. A videók olyan hétköznapi helyzeteket mutatnak be, melyekre az LG eszközei gyors, egyszerű és kényelmes megoldást kínálnak.

 

A kampány részeként az LG egy Okosotthon Roadshow-t is elindított, amelynek keretében az eszközöket az érdeklődők Budapest népszerű bevásárlóközpontjaiban maguk is kipróbálhatják egy LG készülékekkel kialakított amerikai konyhás nappali-installációban. A roadshow következő állomásai november 27-30. között a Mammut, december 6-8. között pedig az Aréna bevásárlóközpont.

 

https://www.lg.com/hu/lg-okos-eszkozok

Videók:

https://www.youtube.com/watch?v=N1y5PxZOv4A

https://www.youtube.com/watch?v=RQhfW2dsjyo

https://www.youtube.com/watch?v=qnswA_rP_E4

 

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr4515320882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása