Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

A legjobb szolgáltatóként ismerte el az UniCreditet az Euromoney Cash Management felmérése

2019. október 06. - EuroAstra

euroman.jpgA legjobb szolgáltatóként ismerte el az UniCreditet az Euromoney Cash Management felmérése. A 25 ezer vállalati ügyfél megkérdezésével zajlott, fontos viszonyítási pontként szolgáló független felmérés szerint kilenc országban is az UniCredit a legjobb cash management szolgáltató, emellett piacvezető ezen a szolgáltatási területen a közép- és kelet-európai régióban és 11 országban.

 

Az UniCreditet a legjobb szolgáltatóként ismerték el kilenc országban a Euromoney 2019-es Cash Management felmérésén. Míg Németországban és Olaszországban először végzett az első helyen, Ausztriában megőrizte vezető szolgáltatóként már régóta meglévő pozícióját a bank – ezzel is bizonyítva széles körű vezető szerepét három legfontosabb piacán, Ausztriában, Németországban és Olaszországban. Mindezek mellett növelte piacvezető szerepét Közép- és Kelet-Európában mint régióban és 11 országban is, köztük idén először az élen végezve Bulgáriában, Magyarországon, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában és Szlovéniában.

 

Az évente elvégzett felmérés mintegy 25 ezer vállalati cash manager, treasury-szakember és pénzügyi vezető véleményét veszi figyelembe világszerte, és visszajelzéseik alapján határozza meg a piac legjobb szolgáltatóit.

„Ezek az eredmények óriási sikert jelentenek bankunk számára, és jól mutatják a Nyugat-Európában, valamint Közép- és Kelet-Európában elfoglalt erős pozíciónkat – mondta Luca Corsini, az UniCredit Global Transaction Banking szakterületének globális igazgatója. – Ezeket az eredményeket cash management csapatunk kemény munkájának köszönhetően érhettük el, de ugyanígy szükség volt a sikerhez ügyfeleink bizalmára, hitére és együttműködésére is. Szeretnénk ezért mindannyiuknak megköszönni töretlen támogatásukat.”

 

Az eredményekhez a jelentős innovációs beruházások is hozzájárultak, ideértve a virtuális számlákat, az azonnali fizetéseket és a SWIFT GPI-t, amelyeknél a bank nem csupán követni, hanem vezetni kívánta az üzletági trendeket, és az ügyfelek visszajelzései alapján finomhangolni ezeket a szolgáltatásokat.

 

A részletes eredmények:

A legjobb szolgáltató a következő országokban:

o Ausztria

o Bosznia-Hercegovina

o Horvátország

o Németország (ÚJ)

o Olaszország (ÚJ)

o Románia

o Szerbia (ÚJ)

o Szlovákia (ÚJ)

o Szlovénia (ÚJ)

 

Cash management piacvezető az alábbi régióban és országokban:

o Közép- és Kelet-Európa

o Ausztria

o Bosznia-Hercegovina

o Bulgária (ÚJ)

o Horvátország

o Magyarország (ÚJ)

o Olaszország (ÚJ)

o Románia (ÚJ)

o Szerbia (ÚJ)

o Szlovákia (ÚJ)

o Szlovénia (ÚJ)

o Törökország

 

A felmérés eredményei tovább bővítik az UniCredit Global Transaction Banking területe által eddig elnyert díjak listáját. A legfrissebb, 2019-es elismerések között szerepel a The Banker Transaction Banking Awards megmérettetésén elnyert Nyugat-Európa legjobb tranzakciós szolgáltatója cím, valamint a Euromoney Awards for Excellence Közép- és Kelet-Európa legjobb tranzakciós szolgáltatásokat nyújtó bankja elismerése.

 

https://www.unicreditgroup.eu

https://www.euromoney.com

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr4615189674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása