Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

A PEPCO anyacége is az Oracle Cloud platformot választotta

2019. július 14. - EuroAstra

index_141.pngA PEPCO, a Poundland és a Dealz márkákat egyesítő Pepkor Europe vezető páneurópai kiskereskedelmi csoport az Oracle Cloudot választotta üzleti növekedésének támogatásához. A Pepkor a családok mindennapjaihoz szükséges ruházati és általános fogyasztási termékek, mint étel, egészségügyi és kozmetikai termékek forgalmazásával foglalkozik Európa szerte. Magyarországon a PEPCO kereskedelmi lánc 145 üzlettel van jelen.

“A Pepkor Europe alá tartozó márkák 14 országban több mint 2 000 üzlettel szolgálják ki a vásárlókat változatos és folyton megújuló termékkínálattal, magas minőségben. Hiszünk abban, hogy az Oracle Retail központosított és fejlett készletkezelési képességei révén nagymértékben növekszik a működési hatékonyságunk és rugalmasságunk, azáltal, hogy jobb rálátást kapunk a készleteinkre és a különbözetekre” – mondta Andy Bond, a Pepkor Europe ügyvezetője. “Mélyreható vizsgálódást követően az Oracle-t választottuk partnerünknek az infrastrukturális megújulásunk kulcsszereplőjeként.”

A Pepkor Europe az Oracle Retail Merchandising Cloud Service alkalmazásával egységesíti készletkezelési folyamatait, az Oracle Enterprise Resource Planning (ERP) Cloud révén pedig automatizálja és korszerűsíti a pénzügyi folyamatokat a vállalat egészére nézve.

“A Pepkor Europe-nak olyan technológiai háttérre van szüksége, amely kiszolgálja az üzleti igényeit és mélyrehatóbb betekintést nyújt a működésébe, amivel magasabb fokú hatékonyságot érhet el” – mondta Mike Webster, az Oracle Retail senior alelnöke és vezérigazgatója. “Egyedül az Oracle Retail képes végponttól végpontig terjedő megoldást nyújtani, amely a támogató pénzügyi folyamatoktól az összetettebb kereskedelmi működésig terjed és ezáltal kiszolgálja a Pepkor nemzetközi terjeszkedési igényeit. Emellett számos számviteli megközelítést, különböző pénznemek, nyelvek és jogi személyek kezelését is támogatja.”

Az Oracle modern platformot kínál a kereskedelmi vállalatoknak. Az Oracle olyan élvonalbeli üzleti alkalmazások, felhőszolgáltatások és hardverek teljes körű, nyílt és integrált együttesét kínálja, amelyeket eleve együttműködésre terveztek. A piacvezető divat- és élelmiszercégek, illetve szakkereskedések az Oracle megoldásaival emelik új szintre a bevált gyakorlataikat, növelik a működési hatékonyságukat, és fejlesztik tovább a vásárlói élményt.

www.oracle.com/retail 

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr1514940150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása