Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Lendületesen kezdte az évet az S IMMO

2019. május 25. - EuroAstra

river_estates_2.jpg

River Estates

Két nagyszabású ügylettel indította 2019-et az S IMMO a budapesti ingatlanpiacon. Egy kilencezer négyzetméteres telek megvásárlásával megkezdte egy új irodaegyüttes fejlesztésének előkészítését, valamint 4500 négyzetméter irodaterület bérbeadásával meglévő létesítményei továbbra is csaknem teljes kihasználtsággal működnek.

 

Az év elején vásárolta meg legújabb fejlesztési telkét az S IMMO Budapest fő irodafolyosóján. A Váci út 113. szám alatt található ingatlanon egy nyolcszintes, mintegy harmincezer négyzetméter bérbeadható területű modern irodaház épül majd. A terület az M3 metróvonal közvetlen közelében fekszik, így kiváló megközelíthetőséget nyújt a leendő bérlőknek.

 

Az irodaépület az S IMMO budapesti portfóliójának új zászlóshajója lesz. A projekt előkészítő szakasza elindult, az építkezés kezdete 2021 tavaszára várható. Az irodaházat a piaci elvárásoknak megfelelően a legszigorúbb építési sztenderdeknek megfelelően tervezik, így az S IMMO két másik Váci úti épületéhez, a Blue Cube-hoz és a River Estateshez hasonlóan BREEAM minősítés megszerzését tűzte ki célul.

 

Az S IMMO két jelentős bérleti tranzakciót is lezárt a River Estatesben. A világ egyik vezető élelmiszeripari vállalata, a jelenleg is az épület legnagyobb bérlői közé tartozó Danone újabb részlegeit költözteti ide, bővítve az eddig bérelt irodaterületét. A másik nagyszabású megállapodást az állami tulajdonú Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség írta alá, amely informatikai és kommunikációs technológiák fejlesztésével és üzemeltetésével szolgálja a hazai digitalizációt. Széles körű IKT-szolgáltatásokat nyújt az állami szektor szereplőinek, és vezető szerepet játszik infokommunikációs projektek megvalósításában is. A szervezet az irodaház két szintjét foglalja el. E két, összesen csaknem 4500 négyzetméterre szóló szerződés révén egy márciusban távozott nagy bérlő által hátrahagyott területnek mintegy felét – a megüresedés előtt – újra bérbe adták.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr6814848048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása