Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Süsü és Bogársimogató a Csodák Palotájában?

2019. május 15. - EuroAstra

M2 - Csopa gyereknap - ahol a tudomány és a mese világa találkozik. Május 26-án az óbudai Csodák Palotájában valami egészen különleges készül gyereknapon. Összefonódik a tudomány és a mese világa, a Csopa izgalmas kísérletei, foglalkozásai és játékai az M2 fantáziavilágával és sztárjaival bővülnek, varázslatos környezetet és hangulatot teremtve.

 

A Csopába visszatérő látogatók is új szemszögből fedezhetik fel az 5000 m2-es játékteret, ugyanis egy családi küldetés keretében vághatnak neki a kiállításnak, melyet sikeresen teljesítve a népszerű szerencsekereket is megforgathatják értékes nyereményekért.

A játéktérben a 250 interaktív játék kipróbálását színesítve a látogatók kipróbálhatják milyen érzés RC rovers-eket irányítani, hogy mennyire lennének sikeresek egy rakéta kilövésében, vagy milyen érzés biliárdot játszani, de lábbal és focilabdával, vagy csocsózni 3 oldalú asztalon. A buborékok különleges világába is betekinthet mindenki, pár, egyénileg elvégzett kísérlettel a Családi Csopa Csodák program keretében.

 

A gyereknapi program házigazdái a Hetedhét kaland műsorvezetői lesznek, akik mindig a családok segítségére lesznek az izgalmas programok közötti tájékozódásban, de szívesen beszállnak egy-egy vetélkedőbe is a látogatókkal. A Csopa és az M2 Matricák fizikusai közös science show-val készülnek óráról órára, déltől pedig már az M2 varázsdoki is rendel. Tibus bohóc zenés előadása biztosan felpörgeti a még ébredezőket, az M2 vetítései pedig a nagy kedvenceket hozzák el. A kicsik miután felfedezik a Csipet Csopa Útvonal izgalmas játékait, az óriás színezőt dekorálva készülhetnek a következő nagy kalandra: a Baltazár bogársimogatóra!

 

Érdemes okostelefonnal vagy fényképezővel érkezni, ugyanis a szülők, nagyszülők és gyerekek körében egyaránt népszerű Süsü és TV maci is a Csopa vendége lesz, sőt a Macipecót is be lehet járni.

 

A gyereknapi program nem feláras, Csodák Palotája napijeggyel látogatható.

A gyereknapi karszaggal ki is mehetnek a látogatók ebédelni, majd visszatérhetnek folytatni az akár egész napos kalandokat.

 

Csodák Palotája

1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

 

https://www.csopa.hu

https://www.facebook.com/csodakpalotaja

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr8814825282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása