Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

LYNCH PÁLYÁZAT / Műcsarnok

2019. március 23. - EuroAstra

lincs.jpgA Budapest FotóFesztivál szervezője és a Műcsarnok filmes és fotós pályázatot hirdet a Műcsarnokban látható David Lynch kiállításához kapcsolódóan. A pályázat két főkategóriából áll.

 

„Kis történetek, kis titkok” professzionális rövidfilm pályázat

Olyan pályaműveket vár a zsűri, amelyek David Lynch munkásságától, és különösképpen mostani budapesti kiállításától inspirálódva, az ő szellemiségéhez hűen, de egyéni módon tárják föl és mutatják be a film eszközeivel Lynch alkotói világának karakterét, képi világának és hangi univerzumának roppant változatos, markánsan egyedi jellegét. A kiírók alapos és elmélyült videó munkákat várnak, de a David Lynch-re annyira jellemző finom iróniát is szeretnék viszontlátni. Olyanokat, amelyek képesek bejárni a józan realitás és a béklyók nélküli szürrealitás határvidékeit.

 

„Gyermekkori (rém)álmok” nyílt fotópályázat

A kiírók olyan munkákat várnak, amelyek David Lynch munkásságától, különösképpen mostani budapesti kiállításától inspirálódva, az ő szellemiségéhez hűen, de egyéni módon tárják föl és mutatják be a fotográfia eszközeivel a gyermekkor vizuális emlékeit, a gyakran rejtőző, néha félig a tudatalattiban szunnyadó, s nem is mindig kellemes, melengető vagy boldogító képeket.

Pályaművek az alábbi kategóriákban adhatók be:

- „Gyermekkori (rém)álmok” (egyedi)

- „Gyermekkori (rém)álmok” (sorozat)

 

A pályázatra való nevezés és a pályaművek beküldése díjmentes.

A pályaművek elbírálását mindkét főkategóriában - többfordulós kiválasztással - szakmai zsűri látja el. A pályázat zsűrizése anonim.

A pályaművek beadási határideje egységesen: 2019. május 10. 12.00 óra

 

Pályázni kizárólag online módon lehet, jelen pályázat hivatalos honlapján https://budapestphotofestival2019.econtest.hu

A pályázás és a zsűrizés technikai lebonyolítását az eContest pályázatkezelő rendszer támogatja. A pályázat oldaláról lehet az eContest rendszerbe regisztrálni és/vagy bejelentkezni, majd nevezni és pályaműveket feltölteni. A zsűri is ebben a rendszerben fogja értékelni a beérkezett pályaműveket.

 

További információk az alábbi linken.

 

http://mucsarnok.hu/hirek/hir.php?mid=JoKv8xvpfkg7WbDyD5HJKY

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr1914706132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása