Közérdeklődésre számot tartó témák Internetes magazinja

EuroAstra Internet Magazin

Gumiabroncsok, termékek és digitális megoldások választéka a Bridgestone-tól a BAUMA 2019-en

2019. március 23. - EuroAstra

bauma.jpgA Bridgestone, a világ legnagyobb gumiabroncs- és gumitermékgyártó vállalata visszatér az április 8-tól 14-ig tartó müncheni BAUMA-ra. A cég az építőipar és a bányászat piacának legjelentősebb szakvásárán mutatja majd be prémium és innovatív abroncsainak, ipari termékeinek és célzott megoldásainak széles választékát.

 

A Bridgestone elkötelezetten abban, hogy egyrészt felmérje, másrészt megoldást találjon azokra a kihívásokra, amelyekkel az autóvezetők naponta szembesülnek. A vállalat új termékekkel és digitális megoldásokkal tör utat, hogy megfeleljen a flották, az eredetiberendezés-gyártók és a kulcsfontosságú ügyfelek kényelmes, fenntartható és hatékony megoldások iránti igényeire.

 

Gumiabroncsok

 

A Bridgestone a világ legnagyobb bányászati teherjárműveit is prémium minőségű abroncsokkal látja el. A standon kiállításra kerül a világ legnagyobb, négy méter magasságú abroncsa is. De számos más gyártmány is felsorakozik mellette, a vadonatúj termékeket is beleértve.

 

VSDL kerekes rakodó abroncs 33/65R29 – Az első olyan kerekes rakodó abroncs, amely a szuperszéles 65-ös széria előnyeit ötvözi a Bridgestone mély VSDL futófelületi mintázatával. A dinamikus stabilitás és alacsony talajnyomás jellemzi, miközben megőrzi a vágásokkal és serülésekkel szembeni ellenállóságát.

 

VLTS csuklós billenőkocsi (ADT) abroncs – A közelmúltban piacra dobott csuklós billenőkocsi abroncsot speciálisan a Volvo Construction Equipment 60t ADT járművéhez fejlesztettük ki. A futófelület mintázata még mélyebb, mint a VLT E3 abroncs esetében, ami megfelelő mértékű húzóerőt biztosít.

 

Ipari termékek

 

Az építőipari eredetiberendezés-gyártók igényeit figyelembe véve a stand bemutat gumilánctalpakat, gumialátéteket, hidraulikus tömlőket, vezetőfülke- és motorszerelvényeket, sőt képviselteti magát a Firestone márka technológiája is.

 

Firestone Airmount – egy állítható légrugó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára több száz vagy több ezer kilós súlytartományban mozgó terhek igényeinek kielégítését, és az egyenletes felület fenntartását még a terhek elmozdulása esetén is. Mindemellett kiváló rezgésszigetelést nyújt.

 

A Firestone Marsh Mellow szöveterősítésű gumihengerei közel elnyűhetetlenek, nem igényelnek légbefúvást, és mégis megvédik a rendszereket a strukturálisan átadott rezgésektől. Tökéletesen alkalmasak olyan berendezésekhez, mint a rezgősziták, az acélrugóknál magasabb szintű passzív szigetelő hatást kifejtve.

 

Digitális megoldások

 

A Bridgestone olyan megoldásokat fejlesztett ki, amelyek a legtöbbet hozzák ki az olyan digitális technológiából, amely egyre inkább beépül a járművekbe és a gépekbe. Ezek növelik a termelékenységet, csökkentik az állásidőt, a legnagyobbra növelik az üzemi potenciált. ugyanakkor minimálisra csökkentik a személyi biztonság veszélyeztetését. A „Total Tyre Care”, azaz Teljes Abroncsvédelem részeként két konkrét megoldást mutatunk be a BAUMA rendezvényen:

 

Tirematics TPMS – Az első abroncsnyomás-figyelő rendszer, amely elsősorban a flotta nyomásméréseire összpontosít az egyes gépek esetében. Megakadályozza, hogy a járművek puha gumiabronccsal közlekedjenek, amit szinte minden flotta hajlamos elkövetni. Automatikus nyomásellenőrzés állapítja meg, hogy milyen munka elvégzésére van szükség, elkerülve a tevékenység megszakítását és az állásidőt, amelyek a fizikai ellenőrzések vagy a puha abroncsok miatti sérülések velejárói.

 

FleetPulse – Élvonalbeli mobil- és webes alkalmazás, amelyet arra terveztünk, hogy segítsen a flottával rendelkező ügyfeleknek minél inkább megnövelni a járművek működőképességét és teljesítményét, mindeközben növelve az üzemidőt, csökkentve az összes fenntartási költséget és digitalizálva a műveleteket. Ugyanakkor a FleetPulse segít elérni az ipari világban előírt magas szintű megfelelési és biztonsági standardokat.

 

A FleetPulse tartalmaz járműellenőrző listákat, amelyeket a járművezető végrehajt, abroncsnyomás-méréseket, amelyeket a Tirematics technológia végez, valamint ütemtervet a meghibásodások kiküszöbölésére, a flottavezető vagy a karbantartási vezető ütemezésének megfelelően.

 

A FleetPulse által gyűjtött adatok összevonásra kerülnek, hogy rálátást nyújtsanak a flotta működésére, amely a karbantartás/javítások validálásától a megfelelés biztosításához szükséges adatok kinyeréséig terjed.

 

 

(A mellékelt fotón a Bridgestone standja: A6 csarnok, 115-ös stand

2019. április 8-tól 14-ig, Munich Messe, München, Németország)

 

https://www.bridgestone.eu

https://www.facebook.com/Bridgestone.EU

https://www.youtube.com/user/bridgestone

 

Lantai József

A bejegyzés trackback címe:

https://euroastra.blog.hu/api/trackback/id/tr1414706144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása